Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MLADI DINAMOVAC

U Maksimiru je cijeli život, Dinamo mu je svetinja i sad je konačno dobio priliku...

Ivan Fiolić
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/6
22.08.2017.
u 09:36

- Nisam još potpuno pravi, kad sam osjetio da sam pri kraju, tražio sam izmjenu jer momčad je na prvom mjestu – kazao je Ivan Fiolić

Moraš u životu imati i puno sreće, da je malo više sreće imao Fiolić, možda bi i više minuta odigrao u Dinamu. Prošle se godine vratio s posudbe iz Lokomotive, želio ga je Zlatko Kranjčar u svojim redovima, a onda su uslijedile smjene. I nije proživio samo smjene u Dinamu, kako je sezonu počeo u Lokomotivi, u tri mjeseca vodila su ga tri trenera, a onda je došao u Dinamo gdje je Kranjčar otišao, kratko je plave vodio Željko Sopić, a onda je stigao Ivajlo Petev. Šest trenera u samo nekoliko mjeseci, doista impresivno.

Sam je tražio zamjenu

I dok ga je Cico tražio, Ivajlo Petev baš ga i nije vidio u svojim užim planovima. Kod novog trenera Marija Cvitanovića stvari su krenule nabolje i za ovog 21-godišnjeg igrača. Možda bi minutaža bila i veća da nije bilo ozljeda tijekom priprema.

Taj dečko riješio je susret sa Slavenom Belupom, prvo je lijepo zabio s 18 metara, a onda asistirao Rrahmaniju za konačnih 2:0.

– Sam je Fiolić tražio izmjenu, on iza sebe ima samo utakmicu u Osijeku – kazao je trener Mario Cvitanović.

I taj potez govori kako se radi o poštenom i iskrenom dečku, koji se nije želio šlepati do kraja utakmice, momčad mu je bila prva na pameti i bio je svjestan da više ne može dati svoj maksimum.

– Nisam još potpuno pravi, kad sam osjetio da sam pri kraju, tražio sam izmjenu jer momčad je na prvom mjestu – kazao je Ivan Fiolić, dečko s Vukomerca kojem je Dinamo svetinja.

Ivan Fiolić
1/9

U Maksimiru je cijeli život, osim početnih nogometnih koraka u HAŠK-u, bio je i hvaljen i osporavan, igrao je puno za drugu momčad Dinama, pa 50 utakmica za Lokomotivu i sada je odlučan izboriti se za svoje mjesto pod suncem u Dinamu iako se spominjalo da bi mogao ponovno na Kajzericu.

Imamo 25 pravih igrača

– Više ne, bio sam tamo više od godinu dana, dao što sam mogao i više nema potrebe vraćati se, želim se dokazati u Dinamu, ako ne, uvijek postoje razne opcije – kazao je nakon utakmice Fiolić koji je, nakon što je zabio gol Koprivničanima, potrčao u zagrljaj Dini Periću na klupi.

– Nakon gola trčao sam k Periću i Pavičiću, oni su uvijek uz mene i kad drugi nisu, zato taj pogodak posvećujem svima koji su uz mene – objasnio je mladi igrač Dinama koji bi sad mogao dobivati i značajniju minutažu iako je konkurencija u Maksimiru velika, sad je zaigrao na mjestu koje inače drži Soudani.

– I mi igrači iz drugog plana pokazali smo da se na nas može računati, Dinamo ima 25 pravih igrača, svi čekaju svoju minutažu. A sada krećemo po Europsku ligu – rekao je Fiolić koji je svojim učinkom odveo Dinamo do pobjede, značajno mu se priključio i Dani Olmo, mladi Španjolac kojem je tek 19 godina, a svojim karakterom, ali i umijećem pokazao je da postaje sve važniji igrač prve momčadi Dinama.

Komentara 6

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
10:18 22.08.2017.

Ima li nade za našeg Fiolića među svim uvoženim Bosanci a, Srbijancima i strancima?

DU
Deleted user
10:00 22.08.2017.

Osim udarca lijevom nogom nema ništa, igrač manje u sredini, slabo trči, agresivnost nula, a voli loptu više nego išta. Podsjeća na Halilovića, ali on je makar imao dribling, a ovaj ni to.

DA
davidhaye
09:46 22.08.2017.

Znadete li čiji je to sin? morao je uspjeti.....kada ste čuli da je neki supertalenat uspio ? sam tatini sinovi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije