Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JA MORANT

Zbog lude glave i mahanja pištoljem, NBA zvijezda će ostati bez 38 milijuna dolara

storyeditor/2023-03-14/MorantPosrnuli1_pxl_spo_140323.jpg
15.03.2023.
u 08:00

Da se pristojno ponašao, mogao je potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 231 milijun USD, no kako je prekršio neka pravila, to sada ne može biti više od 193 milijuna USD

Glupost koju je izveo mogla bi skupo stajati NBA košarkaša Ja Moranta (Memphis). Taj je 23-godišnjak u noćnom klubu u Denveru mahao pištoljem i sve to emitirao uživo na svom Instagramu. Budući da takvo što može napraviti samo netko tko je prilično bedast i plitak ili je pod utjecajem opojnih sredstava, legendarni Charles Barkley mu je poručio:

– Ti si jedna od najvećih NBA zvijezda, a ponašaš se kao budala i idiot. Ja, vrijeme je da odrasteš i da se okružiš boljim ljudima. Imati jedan incident s pištoljem je previše, a ti si ih u posljednje vrijeme imao tri. I ja imam pištolj, ali ga nikad ne pokazujem ljudima.

A to pokazivanje pucaljke Moranta bi moglo stajati minimalno 38 milijuna USD. Da se pristojno ponašao, mogao je potpisati petogodišnji ugovor vrijedan 231 milijun USD, no kako je prekršio neka pravila, to sada ne može biti više od 193 milijuna USD, što je i dalje previše za takvog "mandrila". Ako mu se pak dokaže da je pištolj unio u klupske prostorije, a pod time se smatra i zrakoplov, čeka ga automatska zabrana od 50 utakmica, što će mu se odbijati od aktualnog ugovora.

S obzirom na to da je iza njega i udaranje tinejdžera tijekom hakla u dvorištu njegove kuće, a potom i sukob sa zaštitarom u trgovačkom centru, Morant je krenuo na psihološko savjetovanje ne bi li netko "izravnao" taj njegov pomaknuti um. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije