Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EURO NATJECANJA

Zagrebov debakl u Sloveniji, Bajramović na odlasku

Denis Bajramovic
Željko Lukunić/Pixsell
Autori: Dražen Brajdić, Antonela Vukorepa/VLM
23.11.2010.
u 22:45

Denis Bajramović vjerojatno je odradio posljednju utakmicu na klupi mravi.

Košarkaši Cedevite u drugom su kolu Eurokupa slavili kod ukrajinskog Azovmaša (72:69), a do bodova su mogli puno lakše. Za klub iz Podsuseda sve je krenulo po planu. Već je u 4. minuti bilo 12:2, a domaćini su tek jednom, početkom druge četvrtine, stigli na minus jedan. Više nisu priprijetili ni izjednačenjem ni vodstvom, na odmor se otišlo s ugodnih 41:31. No, drama se dogodila u završnici.

Na semaforu je u 34. minuti stajalo 51:67, ali do kraja susreta Cedevita nije ubacila nijedan koš iz igre te je sve zamirisalo na produžetke. Pet sekundi prije kraja na semaforu je stajalo 69:71, Baždarić je ubacio drugo slobodno bacanje, a domaćin promašio tricu. Najbolji u Petrovićevoj momčadi bili su Draper (10 koševa, 9 asistencija, 8 skokova) te Vukušić (19 koševa i 11 skokova).

Zagreb je u 2. kolu Eurochallengea kod Krke doživio debakl. Na odmor su mravi otišli s pristojnih minus pet, no u nastavku se zaostatak samo povećavao do konačnih 78:60 za Slovence. Bila je to vjerojatno posljednja utakmica trenera Denisa Bajramovića na klupi mrava, a kao glavni kandidat za njegova nasljednika spominje se Dražen Anzulović. Zadar je u istom natjecanju kod kuće pobijedio ciparski Apoel 95:73.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije