Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP

Zagreb izbacio diva iz Zaprešića

inter-zg-txt.jpg
import
29.10.2008.
u 17:28

Nogometaši Zagreba plasirali su se u četvrtfinale Hrvatskog kupa. U osmini finala pobijedili su u Zaprešiću domaći Inter sa 2:0 (0:0). Očigledno im stadion u Zaprešiću odgovara jer ove sezone su nakon 1:1 u prvenstvu pobijedili i u kupu.

Delač na vratima
Borimir Perković, novi trener Intera, imao je velikih problema uoči utakmice.

- Goran Brašnić se već duže vrijeme žali na ozljedu. Mogao je braniti pod blokadom, no dao sam priliku 16-godišnjem Delaču koji je upisao svoj prvi seniorski nastup u Prvoj ligi. Nisam mogao računati ni na Grgurovića koji ima problem s palcem na nozi. Otekao mu je pa ne može obući kopačku - rekao je Perković.

U prvom poluvremenu gledali smo potpunu dominaciju Zaprešićana. Prvo je Bule pogodio stativu, potom su vratnicu gađali Kukec i Sivonjić. U 44. minuti sporna situacija. Sivonjić je odlično šutirao, Škorić obranio, a na odbijenu loptu natrčao je Bule i poslao je u mrežu. Pomoćni sudac signalizirao je nedozvoljeni položaj napadaču Intera.

Pohvale Sivonjiću
- Škorić je trenutno najbolji vratar u našoj ligi - rekao je Zdravko Mamić, dopredsjednik Dinama. On je gledao utakmicu u društvu Branka Ivankovića, trenera Dinama. Naime, već u nedjelju će Dinamo gostovati upravo u Zaprešiću.

- Ne smijemo pustiti Sivonjića jedan na jedan. Opasan je igrač - istaknuo je Ivanković.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Zagrebaši su postigli pogodak. Besart Abdurahimi nabacio je na drugu vratnicu gdje je Miroslav Pejić bio sam i nije mu bio veliki problem pogoditi za 1:0. Pokušali su Zaprešićani do izjednačenja, no nisu više ni iz bliza imali tako lijepe prilike kao u prvom poluvremenu. Na kraju su primili i drugi pogodak.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije