Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Završno natjecanje Škole košarke KK Splita

Za zakucavanje nedostaje još poneki centimetar

KK Split (1)
Foto: Tino Jurić/PIXSELL
1/10
16.06.2011.
u 15:03

Dvjestotinjak razdraganih klinaca, osnovaca, skandiralo je u dvorani na Gripama svojim kolegama. Natjecanje u tricama, slobodnim bacanjima, all star utakmica... Nije bilo tek zakucavanja, nedostaje poneki centimetar

Prekrasno je bilo na završnom natjecanju Škole košarke KK Splita. "Hypo Limač liga" igrala se gotovo dva mjeseca, na kraju je četverosatna priredba privukla brojne gledatelje. Kako se razvijaju mlade snage Splita došao je i pogledati legendarni Nikola Vujčić, oko je bacio i "snajper" Damir Tvrdić.

Njegov sin Lovre u najmlađoj je momčadi Splita, jamstvo da se loza Tvrdićevih, kad je košarka u pitanju, neće tako skoro ugasiti. Najprecizniji "tricaš" je Ivan Omrčen. Dečko s nadimkom "Kidd" pomeo je konkurenciju u kojoj su bili Leo Skelin, Roko Rakelić, Ante Jukić, Tomislav Jurković i Pjero Javorčić.

U preciznosti s linije slobodnih bacanja u konkurenciji 1999. godišta najbolji je bio Nikola Batistić, koji je tek u pripetavanju pobijedio Brunu Rebića. U završnici su još sudjelovali Toni Duvnjak i Petar Milić. Kod generacije 2000. i mlađi nije bilo uzbuđenja, Lovre Topić bio je uvjerljiv pobjednik ispred Pjera Brkana, Petra Šumana, Ruia Škegre, Tonija Tomića, Frane Maršića, Josipa Šituma, Lovre Tvrdića i Žarka Parlova.

Najbolji su iz ruku regionalnog menadžera Hypo Alpe Adira Bank Martina Prcele dobili nagrade.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije