Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DRUGA UTAKMICA POLUFINALA

Za srušiti bikove treba srušiti i rekord u decibelima

Medveščak
Pixsell
11.03.2010.
u 13:19

Protiv Graza je na tribinama bilo više od 7000 navijača, što je i više od dopuštenog u Ledenoj dvorani. U prodaju je pušteno još 250 ulaznica.

Nakon što je Medveščak u Salzburgu izgubio prvi susret protiv Red Bulla (2:0), polufinalna serija danas (18.45, HTV) seli u Ledenu.

– Izgubili smo samo jednu utakmicu, put do četiri pobjede još je jako dalek objema momčadima – ističe John Hećimović.

Martin opet na tribini

No, malo zabrinjava što medvjedi prekjučer, tek drugi put u 61 utakmici ove sezone, nisu zabili gol.

– Trebali smo igrati više napadački, to večeras moramo ispraviti. Također, želimo li se vratiti u igru, večeras moramo igrati puno agresivnije – rekao je trener Ted Sator.

Branič Medveščaka Conrad Martin danas će izdržati posljednju od šest utakmica suspenzije koju je dobio zbog grubog prekršaja u četvrtfinalu protiv Graza.

– Jedva čekam povratak. Teško je ovako gledati sa strane – rekao je Conrad Martin, koji smatra da Medveščak može igrati protiv crvenih bikova.

– Mislim da su prekjučer u Salzburgu igrali najbolje ove sezone, pa smo zato mi možda izgledali malo slabiji. Nezgodna je to momčad, brza, odlično vuče pak po ledu pa ga je teško oduzeti, no možemo se suprotstaviti.

Iako je svih 4500 ulaznica za večerašnju utakmicu u internetskoj prodaji planulo za samo pet minuta, dodatnih 250 ulaznica prodavat će se na blagajni Doma sportova 90 minuta uoči utakmice. Protiv Graza je na tribinama bilo više od 7000 gledatelja, što je više od dopuštenog u Ledenoj. Hoće li se i danas to ponoviti?

Kristanu najviše glasova

Čak 11 hokejaša Medveščaka izabrano je u All Star momčad sezone EBEL-a. Vratar Robert Kristan, koji je osvojio najviše pojedinačnih glasova (8580), braniči Letang, Martin, Sertić, Seeley, napadači: Hećimović, Ouellette, T. J. Guidarelli, Smith, J. Prpić i Lovrenčić. Izbor ipak treba uzeti s rezervom, jer u njemu su sudjelovali samo navijači.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije