Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Australian Open

Wilander pao u stanu, završio u bolnici s razderanim bubregom

mats wilander
PRNewswire
17.01.2012.
u 12:21

Unutarnje je krvarenje zaustavljeno, ali Wilander će neko vrijeme biti izvan stroja.

Neće po dobru pamtiti ovogodišnje izdanje Australian Opena teniska legenda Mats Wilander (47). Naime Šveđanin je netom prije početka prvog Grand Slama sezone pao u stanu te je hitno prevezen u bolnicu u Melbourneu.

Tamo je otkriveno da je razderao bubreg, objavila je na službenoj Facebook-stranici njegova tvrtka "Wilander na kotačima".

Unutarnje je krvarenje zaustavljeno, ali Wilander će neko vrijeme biti izvan stroja.

Legendarni tenisač trebao je voditi emisiju na Eurosportu s najzanimljivijim dnevnim događajima na Australian Openu, turniru koji je i sam tijekom bogate karijere osvajao triput (od sedam Grand Slam naslova).

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije