Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A BAVARCI U EUFORIJI

Wenger: Mandžukićev pogodak mentalno nas je srušio

Arsene Wenger
Reuters/Pixsell
20.02.2013.
u 13:27

– Još dok je bilo 2:1 mislio sam da se možemo vratiti, no onda je sve palo u vodu – požalio se Wenger

Bavarska je u euforiji. Možda čak i pomalo pretjerano velikoj s obzirom na to da pobjeda Bayerna protiv očajnog Arsenala (3:1) nije nikakvo iznenađenje i s obzirom na to da je to bila tek prva utakmica osmine finala Lige prvaka. Nijemci ne mare, nego uspjehom "mašu" svima pa čak i engleskoj kraljici Elizabeti.

"Kraljice, što kažete? Bavarci su pokorili London", naslov je Bilda.

Trener Bayerna Jupp Heycnkes potkrijepio je masovnu histeriju.

– Ovo je ogroman uspjeh moje momčadi! Dobili smo englesku momčad u Engleskoj, cijelu smo utakmicu bili dominantni. Arsenalovci su, ipak, prije kraja utakmice pokazali da su materijal za Ligu prvaka, ali pod dojmom sam da je ovo bila lagana utakmica za nas – rekao je Heycnkes.

Arsene Wenger, po običaju, ne očajava i opciju prolaska dalje drži mogućom. Možda bi i bila moguća da se u 77. minuti nije ukazao Mario Mandžukić i postigao treći Bayernov pogodak. Na Emiratesu su topnici, dok su gubili 1:2, prijetili izjednačenjem, no onda je Mandža praktički riješio pitanje četvrtfinalista.

– Mandžukićev pogodak potpuno nas je mentalno srušio. Još dok je bilo 2:1 mislio sam da se možemo vratiti, no onda je sve palo u vodu. Nedostajalo nam je samopouzdanja da bismo pobijedili u ovoj utakmici: Nemoguće moramo učiniti mogućim ako mislimo proći dalje – istaknuo je Wenger.

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Topgen
Topgen
17:49 20.02.2013.

Englezi ne vole kad im netko izvana dodje i odrzi im lekciju iz nogometa. Sjetite se kad smo ih mi pobijedili na Wemblayu , pa su nas hebavali direktno i indirektno godinama. Od 8 clanova FIFA-e , njih je pet. Dobro , Bayern ima druge adute od nas...

MI
mirko0410
17:58 20.02.2013.

Ajmo FC Bayern do kraja, Wembley je ove godine naš.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije