Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NBA liga

Warriorsi odigrali najlošiju utakmicu sezone

Kevin Durant
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
16.11.2018.
u 10:23

Houstonu u zadnje vrijeme ide sve bolje, nakon lošeg početka sezone (jedna pobjeda i pet poraza), slavili su u zadnjih šest utakmica.

Pet mjeseci nakon ogleda u finalu Zapadne konferencije Golden State Warriorsi i Houston Rockets su se opet suočili. Jučer su Rockets bili bolji sa 107:86.

Tri dana nakon što su se usred utakmice protiv LA Clippersa sukobili Draymon Green i Kevin Durant, dvostruki NBA prvaci su odigrali najlošiju utakmicu sezone.  

I dok je Stephen Curry zbog ozljede aduktora propustio četvrtu utakmicu zaredom, samo je Kevin Durant uspio zabiti 20 koševa. Draymond Green, povratnik u igru nakon suspenzije od jedne utakmice zbog ponašanja koje je štetilo momčadi, nije zabio ni koš, a Klay Thompson je dodao svega 10 ubačaja. To je bio četvrti poraz Golden Statea ove sezone, ali najteži. 

Houstonu u zadnje vrijeme ide sve bolje, nakon lošeg početka sezone (jedna pobjeda i pet poraza), slavili su u zadnjih šest utakmica. Najbolji strijelac je bio James Harden sa 27 koševa, a Chris Paul je upisao sedam asistencija i deset koševa. Prije samog početka susreta Houston je objavio kako je zahvalio na suradnji Carmelu Anthonyju nakon samo deset utakmica.

U drugoj utakmici igranoj sinoć Denver Nuggets su sa 138:93 razbili Atlanta Hawkse, a do pobjede ih je predvodio Juancho Hernangomez sa 25 koševa. 

I na kraju, LA Clippers su bili bolji od San Antonio Spursa sa 116:111. Lou Williams je zabio 23 koša uključujući i odlučujuću tricu 40 sekundi prije kraja kojom su se Clippersi odvojili. 

Komentara 3

RZ
Rob Zidovi
11:28 16.11.2018.

EUU... Nije li pokojni Dražen Petrović ubacio Olimpiji oko 100 koševa. Tvoj Luka Dončić je zvijezda čišćenja smeća po locker room

Avatar Največi hrvat u istoriji
Največi hrvat u istoriji
10:26 16.11.2018.

Hrvatska treba zavidno pratiti Slovenca Luku Dončiča najboljeg rookie NBA igrača posle Michaela Jordana. Luke igra i on je zvijezda svoje ekipe. Luka ne doživljava poniženja i skromnu statistiku kao Dražen Petrovič.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije