Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Boks

Ward nokautirao Kovaljeva i obranio titulu prvaka

Andre Ward
Foto: Dnevnik.hr
18.06.2017.
u 08:47

Ward je tako nastavio impresivan niz i upisao 32. pobjedu u isto toliko nastupa, od čega ih je 16 bilo nokautom

Andre Ward obranio je naslov svjetskog boksačkog prvaka u poluteškoj kategoriji po IBF, WBA i WBO verzijama. Pred nešto više od 10.000 gledatelja u dvorani hiper-luksuznog kompleksa Mandalay Bay u Las Vegasu pobijedio je Sergeja Kovaljeva tehničkim nokautom u osmoj rundi.

Bio je to dobar i izjednačen meč, a Ward je iskoristio trenutak nepažnje protivnika te desnim direktom uzdrmao Kovaljeva. Nakon toga nastavio je serijom udaraca u tijelo, a Rus se u jednom trenutku sagnuo uz konopce, a sudac je označio prekid.

- Ne znam, ne mogu objasniti ovo. Nisam dobio svaku rundu, ali mislim da sam bio dobar. Obojica smo bili bolji u ovom meču. No, nisam osjetio kao da sam u nokautu zbog njegovih udaraca, bio je razočaran Kovaljev.

Ward je tako nastavio impresivan niz i upisao 32. pobjedu u isto toliko nastupa, od čega ih je 16 bilo nokautom. Što se Kovaljeva tiče, ovo mu je drugu poraz u karijeri, a oba je doživio od Warda.

-  On je dobar borac i prema njemu osjećam samo respekt. Bio je šampion i bio je na vrhu dugo vremena i ja mu odajem priznanje. On je odličan borac i kad se borite s takvima trebate dati više od sebe, pohvalio je pobjednik svog protivnika.

Komentara 1

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
09:17 18.06.2017.

Festival promocije nasilja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije