Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U Las Vegasu

Potvrđena još neviđena borba, poznat datum meča Mayweathera i McGregora

Mayweather - McGregor
Foto: Instagram
1/5
15.06.2017.
u 08:47

Ugovor je potpisan i meč će se održati 26. kolovoza.

Ako je vjerovati onome što je Floyd Mayweather Jr. postavio na svoj Instagram profil, ugovor za meč njega i Conora McGregora je potpisan i on će se održati 26. kolovoza u lasvegaškoj MGM Grand dvorani, piše Fight Site.

Floyd je taj datum rezervirao već u utorak, da bi ga u srijedu ekspresno otkazao, no tijekom večeri su iz atletske komisije Nevade potvrdili da je datum ipak osiguran na ime Floyda Mayweathera, odnosno vjerojatno za meč protiv Conora McGregora.

Mayweather je na svoj Instagram profil postavio sliku i gore spomenuti datum uz kratku poruku:

“Službeno je!”

 

Tako je napokon dovršena višemjesečna trakavica oko organizacije ovog meča, za koji većina pravih fanova smatra da nema nikakvog smisla i da zapravo negativno djeluje na sami smisao boksa. No, istina je kako će svi takvi taj meč gledati, kao i ona “casual” publika kojoj će ovo biti u prvom redu namijenjeno. A nema nikakve sumnje kako će medijski istupi kroz iduća dva mjeseca dodatno zagrijati ovu cijelu priču.

Hoće li ju zagrijati toliko da postaji mogućnost rušenja rekorda svih borilačkih sportova po pitanju prodaje prijenosa? S jedne će strane biti kralj prodaje boksačkih, a s druge strane kralj prodaje MMA prijenosa. Naravno da je moguće! U tom slučaju, krajnji ishod meča te to koliko on zapravo ima smisla više neće igrati apsolutno nikakvu ulogu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije