Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
To bi bio meč

Miočić poslao poruku Joshui: Idemo se pošteno potući

Miočić - Joshua
Foto: DPA/PIXSELL
1/5
15.06.2017.
u 15:52

Hajdemo se pošteno potući te i dalje imati dovoljno vremena za čaj i crumpete prije meča Conora i Floyda, napisao je na Twitteru.

Stipe Miočić djeluje ozbiljan po pitanju možebitnog odlaska u boks i susreta s Anthonyem Joshuom. Britanskom boksaču je otvoreno ponudio meč na eventu 26. kolovoza.

Meč između dva teškaška prvaka bi sa sportske strane sigurno bio puno zanimljiviji nego ovaj dogovoreni između Mayweathera i McGregora, a Miočić je uvjeren kako ima ono što je potrebno za parirati neporaženom britanskom boksaču, svjetskom prvaku i bivšem zlatnom olimpijcu, piše Fight Site. Njegov izazov putem Twittera djeluje kao da se Miočić, inače veliki šaljivdžija, ovog puta ne šali.

“Hey Anhony Joshua, hajdemo se pošteno potući te i dalje imati dovoljno vremena za čaj i crumpete prije meča Conora i Floyda”, napisao je na Twitteru.

Stipe je već nekoliko puta naveo kako bi se volio sastati s Joshuom u boksačkom ringu, uvjeren da se to može i njemu osigurati, nakon što je isto postigao Conor McGregor, koji će tako odraditi meč za koji su donedavno gotovo svi vjerovali da je nemoguće dogovoriti. Tko zna, uz dobar rad menadžera, možda se Stipe i može naći na ovom eventu.

Komentara 7

FO
fobos
17:57 15.06.2017.

Stipe bi ga polomio za 10 sekundi da se bore po MMA pravilima. Ali po boks pravilima....hmmmm mislim da bi Stipe trebo jos jednom razmisliti.

SM
siki_miki
00:32 16.06.2017.

dobar je allrounder, al u boks tehnici protiv najboljeg na svijetu to ce zavrsiti jako neugodno po stipu. Ako ce ipak ici na ovo, nek si uzme Mavrovica za sparing partnera.

CE
centirion
01:36 16.06.2017.

Vjerujem da bi Stipe napravio iznenađenje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije