Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Miami Heat

Wade, James i Bosh ponovili 40 godina star rekord!

wade james bosh
Reuters/Pixsell
28.03.2011.
u 13:23

Miami Heat je sinoć kod kuće pobijedio Houston Rocketse 125:119. Vijest sama po sebi i nije nešto sve dok ne bacite pogled na statistiku igrača.

Dwayne Wade - 30 koševa i 11 skokova, LeBron James 33 koša i 10 skokova, Chris Bosh - 31 koš i 12 skokova!

Miamijeva velika trojka tim je učinkom ponovila 40 godina star rekord Cincinnati Royalsa, jedine utakmice do sinoć u povijesti NBA lige u kojoj su trojica igrača iste momčadi u 48 minuta ubacila barem 30 koševa i tome dodala najmanje 10 skokova. Pošlo je to za rukom Oscaru Robertsonu, Jacku Twymanu i Wayneu Embryju.

Vjerovali ili ne, Cincinnati je tu utakmicu uspio izgubiti 135:136 od Philadelpije predvođene Wiltom Chamberlainom koji je zabio 52 koša, a tomu pridodao i 30 skokova.

Slična se stvar dogodila i 1997. godine, kad je trojac Portland TrailBlazersa (Isaiah Rider, Brian Grant i Arvidas Sabonis) imao takve statističke brojke, no njima su za taj podvig trebala čak četiri produžetka!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije