Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvanje

Vusić, Frankol i Ostojić pomeli konkurenciju

'                               '
'Photoshop'
10.05.2010.
u 14:36

Mladim hrvačima Podravke još se jednom isplatio odličan rad. Na Prvenstvu Hrvatske u hrvanju grčko-rimskim načinom za mlađe dječake (1997. - 2000. godišta), održanom u Zagrebu, sedmorica podravkaša okitila su se medaljama.

Sedmi uzastopni naslov prvaka Hrvatske, zbrajajući i titule s državnog u slobodnom načinu, pripao je Filipu Vusiću koji je bio uvjerljiv u kategoriji do 40 kilograma. Sjajan je bio i Filip Frankol koji je do svog šestog naslova prvaka došao u kategoriji do 36 kg.

Pravo iznenađenje priredio je Stefan Ostojić koji je prvi put bio na državnom, a svoj nastup okrunio je prvim mjestom u kategoriji do 28 kg. U istoj kategoriji Domagoj Džanko bio je treći.

Nedostatak koncentracije nedostajalo je Tinu Ostrižu koji je finalnu borbu u kategoriji do 30 kg izgubio, ali s obzirom na prvi nastup na prvenstvu, drugo mjesto vrijedan je uspjeh.

Brončana odličja osvojili su Matej Loinjak nastupom u kategoriji do 49 kg i Nikola Horvat u kategoriji do 40 kilograma, a bez medalja ostali su Ivan Špernjak i Matej Sršić.

U ukupnom poretku Podravka je druga, a dječake je vodio trener Miroslav Mihalec koji je izuzetno zadovoljan njihovim učinkom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije