Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREDSJEDNIK SUSJEDA

Vučić dobio pitanje kako se osjeća kad Hrvatska osvaja medalje, a Srbija doživljava samo blamaže

Beograd: Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti
M.K./ATAImaes
06.02.2024.
u 09:46

Predsjednik Srbije obratio se narodu, a značaj dio monologa posvetio je i sportskim događanjima

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se naciji koja živi u medijskom mraku u svojoj praktički priivatnoj emisiji Ćirilica na Happy televiziji. Značajan dio izlaganja posvetio je stanju srpskog sporta, navijačima, povicima na njegov račun i skoroj izgradnji Nacionalnog stadiona koji se najavljuje već dulje vremena. 

GALERIJA Kontroverzni vatreni je trn u oku Bešiktašu

Beograd: Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić obratio se javnosti
1/9

- Naš najveći problem je to što ne možete privatizirati klubove jer nitko neće uložiti novac tamo gdje glavnu riječ vode navijači i rukovodstvo kluba. Mi svi što smo im sponzori, to je reket koji se otima od države. Ovdje bi svi da ne budu privatne, nego državne pare. I što više dajete, to je više 'Vučiću, pe*eru'. Zdrav sustav će biti onda kad budemo imali privatnog vlasnika kluba. Vidite Čukarički, TSC i Megu. Ništa ne dobivaju od države. Sad će svi staviti naslov 'Vučić priznao', priznao sam - rekao je Vučić. 

VEZANI ČLANCI:

- Vučića je zatim voditelj pitao: 'Kako se osjećaš kada Srbija na nogometnom SP-u ispada u skupini, a Hrvatska po drugi put osvaja broncu, i to nakon što je četiri godine prije toga uzela svjetsko srebro?'

- A kako se oni osjećaju kada mi osvajamo sve u košarci, a oni ništa? Šta ćeš, čestitaš im... Nisam veliki navijač Hrvatske za razliku od nekih drugih. Volim samo Srbiju i navijam za Srbiju - rekao je srpski vladar. 

Komentara 4

DU
Deleted user
10:10 06.02.2024.

A tek kad osvojimo Mesec a možda i Mars, al će tad da nam zavide.

Avatar Ričard
Ričard
13:19 06.02.2024.

A baš mi je bia lip i iskren komentar na vu temu i još san Vučića pohvalija za njegov stav.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije