Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 149
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ivica Kostelić:

Volim ovo, zato se još trudim

06.01.2015., Sljeme, Zagreb - VIP Snow Queen Trophy, muska utrka Snjezne kraljice. Ivica Kostelic Photo: Goran Stanzl/PIXSELL
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
15.02.2015.
u 08:00

Kostelić sebe nazvao prvakom ozljeda.

Skijaški velikan nije zaboravljen! Priču o Ivici Kosteliću iz Beaver Creeka objavio je Associated Press uoči nedjeljne utrke slaloma (18.15, 22.30, HRT 2). Čude se kako još uvijek skija nakon 15 operacija, od čega samo 13 na desnom koljenu, a Hrvat im je u šali kazao:

- Ja sam vodeći u operacijama na koljenu u cijelom svijetu!

Hvale i Gipsa, kao "trenera koji je postavio neke od najluđih i najizazovnijih staza u profesionalnom skijanju", a dakako, spominju u legendarnu sestru Janicu.

- Skijanje volim više od svega drugog - kazao im je Ivica na Valentinovo pa dodao:

- Živim na skijama otkako sam imao sedam godina, a za drugi život ne znam.

Nekad najbolji skijaš svijeta na SP-u u Americi nije se proslavio, ima 12. mjesto iz alpske kombinacije (u kojoj se nadao medalji), a super G je pao, a veleslalom nije ni vozio... U slalomu Kostelić ove sezone u Svjetskom kupu nije otišao dalje od 18. mjesta. No, ne odustaje.

O kraju karijere, kako znamo, ne razmišlja.

- S toliko lijekova koliko uzimam, ne mogu vjerovati da me koljeno boli sve više i više. A važno mi je da, kad prestanem, mogu i dalje normalno hodati i trčati. Volim sve ovo i zbog toga se još trudim.

>>Zubčiću se klanjaju i na Eurosportu: Taj je Ivičin nasljednik!

Komentara 6

Avatar Lepko_Janez
Lepko_Janez
08:27 15.02.2015.

Vozi da bi ,,Dragim Sosedima,, zadao dodatne frustracije jer i sa jednom nogom i 35 godina bolji je od svih Slovenaca zajedno!hihihihihihihihihihih

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
09:55 19.02.2015.

Voli Ivica gledati, susretati i učiti od Tine Maze koju kompetetni Austrijski stručnjaci nazivaju čudo na skijama i najkompletniji skijaš u istoriji skijanja, zato se još trudi da mu Tina pokloni autogram, neki lepi pogled ili mu oda tajnu kako skupiti preko 2000 bodova u jednoj sezoni svjetskog kupa..

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
14:49 16.02.2015.

Ivica Kostelić je sjajan skijaš, veliki radnik i simpatičan čovjek...Govori dobro slovenski jezik i mi smo stalno navijali za njega...Ivica zaslužuje sve najbolje i sigurno ima još energije u njemu za odlične uspjehe makar ga povrede i operacije nisu mazile...Sjajan čovjek i uvijek dobrodošao gost kod nas na Pohorju...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije