Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIGETY POBIJEDIO

Zubčiću se klanjaju i na Eurosportu: Taj je Ivičin nasljednik!

Filip Zubčić
Foto: Reuters/PIXSELL
13.02.2015.
u 23:28

Filip je na petak 13. u cilj prve vožnje veleslaloma na Svjetskom prvenstvu u Beaver Creeku ušao kao 13., završio je kao 16.

Hrvatska veleslalomska nada Filip Zubčić (22) zaradio je aplauz svjetskih medija za pokazano na veleslalomskoj utrci SP-a u američkom Beaver Creeku.

- Ako tražite dečka koji će uskočiti u pancerice Ivice Kostelića, onda je to ovaj mladić! Vozi impresivno, s lakoćom i najbolje je pred njime - hvalili su ga komentatori na Eurosportu. Prvu vožnju sa startnim brojem 25., na petak 13. završio je kao - 13., bio bolji od Janke, Dopfera...

Na kraju je bio 16. kasneći za zlatnim, novim/starim svjetskim prvakom Tedom Ligetyjem 2.86 sekunde. Hirscher je uzeo srebro, a Pinturault broncu.

- Osjećao sam se fenomenalno, iako nisam imao osjećaj da sam bio toliko brz u prvoj vožnji, rezultat me demantirao - kazao je sretni Zubčić koji bi dogodine mogao osvajati postolja u toj disciplini.

>> Filip Zubčić: Idem se pokazati, pa što uspijem!

Komentara 11

BO
bomba
00:11 14.02.2015.

On je 16ti. To je velik uspjeh jer on ima velike startne brojeve i dok god ne izgura drugu a kasnije i prvu grupu startnih brojeva one će imati oscilacija u rezultatima. već je napredovao i među 30 je startnihh vozača i ako ovako nastavi mogao bi uspjeti nešto napraviti u karijeri i nemoj omalovažavati tuđi rad i trud.

Avatar links
links
08:03 14.02.2015.

neka mi netko objasni oovo plaženje jezika posljednih mjesec-dva , jesu ljudi bolesni ili opet neka nova pomodna idiotarija???

Avatar Point_of_view
Point_of_view
11:31 14.02.2015.

To je PR skijaskog saveza u Hrvata. Jer, kako opravdati silne milijune eura u ovaj sport, a rezultati su skromni, da ne kazem nikakvi!? Poslije obitelji Kostelic, koja je privatna prica i nema nista sa Savezom, bilo je jos malih naznaka kod Nike Fleiss i Ane Jelusic, da bi se moglo nesto dogoditi. I to je to. Sjeca li se jos netko Petera Popangelova iz Bugarske? On je bio "one man show" u Bugara, obiteljska prica, poslije toga su ugasili svijetlo. To ce se dogoditi i u Hrvatskoj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije