Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA

Virozna Cibona nije imala šanse

Cibona Barcelona (1)
Slavko Midžor/Pixsell
25.11.2010.
u 21:30

Zagrepčani su neke klupske legende, poput Andre Knege i Zdravka Radulovića, doveli do ruba suza. I za Cibonina trenera to je bilo "više od igre".

– U 28 godina u košarci takvo što nikad nisam doživio. Te tri minute šutnje emocionalno su me paralizirale – kazao je Radulović.

Bila je to (pre)velika pozornica za neiskusnog Vragovića. Zbog bolesti prvog razigravača Stipčevića dobio je čak 27 minuta i odmah naletio na ponajboljeg defenzivca u Europi Rubija. Kad je on bio vani, igru je morao organizirati Bojan Bogdanović, koji je postigao niz teških koševa za još jednu sjajnu predstavu (26). Borbenim elanom isticao se i Radošević (14+6), no sve to bilo je za europskog prvaka premalo. Xavi Pascual imao je čak petoricu "dvoznamenkastih" i motiviranih. Oduševili su Rubio (18 koševa) i Vazquez (14, četiri asistencije), s lakoćom su igrali Morris (15) i Ndong (10), a tek pridošli Ingles (16) igrao je kao da je tu godinama. Virozna Cibona protiv takve Barce nije ni mogla bolje proći te je na kraju završilo 75:94.

Ključne riječi

Komentara 1

CR
Crvenokosi
04:11 30.11.2010.

Bravo Bandicu.To je pravo rijesavanje problema.Do kada lopovi misle da ce nekaznjeno moci potkradati ovu drzavu i unistavati klubove i igrace zbog svog egoizma.Da je Novosel direktor Cibone iz sjene a Milicevic i ostali njegovi patroni to svi znaju.Stavite Knegu u zatvor pa ce te vidjeti kad propjeva tko je davao naredbe.Nesto slicno kao Sanader.Otkad je Novosel kao totalni nestrucnjak koji je plivao na valovima politike preuzeo Cibonu nije odgojen niti jedan veliki igrac niti je Cibona i Hrvatska reprezentacija postigla ikakav uspjeh u Europi.Cibona je bila bankomat Novosela i Milicevica i njihovih poslusnika.Mile strpaj to u zatvor i oslobodi prolaz Cibone da se ne daj boze desi kakva nesreca nitko ne moze u prolaz zbog lokala Novoselovog sina.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije