Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROLIGA
Povratak na članak

Virozna Cibona nije imala šanse

Zagrepčani su neke klupske legende, poput Andre Knege i Zdravka Radulovića, doveli do ruba suza. I za Cibonina trenera to je bilo "više od igre".

Komentari 1

CR
Crvenokosi
04:11 30.11.2010.

Bravo Bandicu.To je pravo rijesavanje problema.Do kada lopovi misle da ce nekaznjeno moci potkradati ovu drzavu i unistavati klubove i igrace zbog svog egoizma.Da je Novosel direktor Cibone iz sjene a Milicevic i ostali njegovi patroni to svi znaju.Stavite Knegu u zatvor pa ce te vidjeti kad propjeva tko je davao naredbe.Nesto slicno kao Sanader.Otkad je Novosel kao totalni nestrucnjak koji je plivao na valovima politike preuzeo Cibonu nije odgojen niti jedan veliki igrac niti je Cibona i Hrvatska reprezentacija postigla ikakav uspjeh u Europi.Cibona je bila bankomat Novosela i Milicevica i njihovih poslusnika.Mile strpaj to u zatvor i oslobodi prolaz Cibone da se ne daj boze desi kakva nesreca nitko ne moze u prolaz zbog lokala Novoselovog sina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.