Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IŠČAŠIO PALAC

Francuzima se ozlijedio prvi vratar: Hoće li igrati protiv Hrvatske?

Vincent Gerrard
Foto: Reuters/PIXSELL
1/13
Autori: Hina, Vecernji list
22.01.2018.
u 23:43

Sjajni vratar i nasljednik Omeyera nastradao je u prvom poluvremenu kada ga je lopta pogodila u šaku. Prema prvim informacijama, iščašio je palac i pitanje je hoće li moći igrati protiv Hrvatske u srijedu.

Francuska rukometna reprezentacija svladala je danas Srbiju s 39:30 i tako praktički osigurala polufinale Europskog prvenstva, no pri tom bi mogla ostati bez vratara Vincenta Gerarda.

Naime, sjajni vratar i nasljednik Omeyera nastradao je u prvom poluvremenu kada ga je lopta pogodila u šaku. Prema prvim informacijama, iščašio je palac i pitanje je hoće li moći igrati protiv Hrvatske u srijedu. Gerarda je do kraja utakmice zamijenio drugi vratar Cyril Dumoulin.

Kolo prije kraja drugog kruga Francuska ima maksimalnih osam bodova i pobjede protiv Norveške (32:31) i Švedske (23:17), te je praktično osigurala plasman u polufinale. U srijedu u zadnjem kolu Francuska igra protiv Hrvatske

Jedini krug u kojem Francuska može biti s još dvije reprezentacije s istim brojem bodova je onaj sa Švedskom i Hrvatskom, ali tada bi Francuzi morali izgubiti od Hrvatske s devet ili više golova razlike.

Hrvatska i Švedska imaju po šest bodova, ali Švedska ima pobjedu protiv nas (35:31). Norveška ima četiri boda, a Srbija i Bjelorusija su bez bodova.

U posljednjem kolu skupine u srijedu se sastaju Srbija - Bjelorusija (16.00 sati), Švedska - Norveška (18.15), te Hrvatska - Francuska (20.30).

Dvije prvoplasirane reprezentacije iz skupine izborit će nastup u polufinalu, koje je na programu u petak.

Komentara 5

CR
crocro
08:04 23.01.2018.

Nemojmo se zavaravati mogućim izostankom glavnog vratara Francuske, misleći da će nam biti lakše doći do protivničke mreže. Francuzi su užasno jaki i tko god da bude na golu neće biti puno lakše. Francuzi su objektivno favoriti ali Hrvatska se ne smije predati već treba igrati istim žarom i srcem kao kada bi igrala protiv Mongolije. Ništa nas ne smije obeshrabriti, na žestoko treba odgovoriti žešće i pokazati francuzima veću volju i htjenje za pobjedom. A puna arena će ih nositi. Francuze može destabilizirati puna arena i opća atmosfera naročito ako uraganski krenemo ili povedemo s dva gola razlike. Osim toga francuzi su sve pobjeđivali ali sutra je loš dan za njih. Ne može im se baš sve poklopiti. A Hrvatska je valjda izvukla pouke iz jednoga poraza i dramatične utakmice protiv Bjelorusije. Hrvatska treba od početka francuzima priuštiti "rukometnu oluju" i na taj način prizemljiti njihove ambicije protiv Hrvatske.

DU
Deleted user
00:07 23.01.2018.

Blagotinšek igra s dva ozleđena prsta pa nikom nič a kad igra opet Blago ?

Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
23:56 22.01.2018.

Po slici izgleda kao da je istegnuo vaginalni mišić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije