Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IŠČAŠIO PALAC
Povratak na članak

Francuzima se ozlijedio prvi vratar: Hoće li igrati protiv Hrvatske?

Sjajni vratar i nasljednik Omeyera nastradao je u prvom poluvremenu kada ga je lopta pogodila u šaku. Prema prvim informacijama, iščašio je palac i pitanje je hoće li moći igrati protiv Hrvatske u srijedu.

Komentari 5

CR
crocro
08:04 23.01.2018.

Nemojmo se zavaravati mogućim izostankom glavnog vratara Francuske, misleći da će nam biti lakše doći do protivničke mreže. Francuzi su užasno jaki i tko god da bude na golu neće biti puno lakše. Francuzi su objektivno favoriti ali Hrvatska se ne smije predati već treba igrati istim žarom i srcem kao kada bi igrala protiv Mongolije. Ništa nas ne smije obeshrabriti, na žestoko treba odgovoriti žešće i pokazati francuzima veću volju i htjenje za pobjedom. A puna arena će ih nositi. Francuze može destabilizirati puna arena i opća atmosfera naročito ako uraganski krenemo ili povedemo s dva gola razlike. Osim toga francuzi su sve pobjeđivali ali sutra je loš dan za njih. Ne može im se baš sve poklopiti. A Hrvatska je valjda izvukla pouke iz jednoga poraza i dramatične utakmice protiv Bjelorusije. Hrvatska treba od početka francuzima priuštiti "rukometnu oluju" i na taj način prizemljiti njihove ambicije protiv Hrvatske.

VL
DU
Deleted user
00:07 23.01.2018.

Blagotinšek igra s dva ozleđena prsta pa nikom nič a kad igra opet Blago ?

VL
Avatar Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
Koalicija HDZ-SDSS-Možemo
23:56 22.01.2018.

Po slici izgleda kao da je istegnuo vaginalni mišić.

VL
SC
Sue_Chase1611
08:22 23.01.2018.

Google sada plaća 400 do 600 dolara za četiri sata za rad na mreži od kuće. Posljednja plaća za mene bila je 4500 dolara za rad 25 sati tjedno na internetu. Moja sestra prijateljica je prosječno $ 20000 za nekoliko mjeseci i ona radi oko 30 sati tjedno. Ne mogu vjerovati kako je to bilo lako kkad sam ga isprobala. Potencijal s tim je beskrajan. To je ono što radim >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> w­w­w­.­B­u­z­z­C­a­s­­h­3­.­C­o­m

VL
VI
VisAVis2
08:29 23.01.2018.

Meni se čini da obzirom na raspored i zadatke, nemamo šanse, pa da nam francuzi i poklone utakmicu! Dakle, to će biti tek revijalni nastup obije repke!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.