Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STRANI NOGOMET

Villarreal neočekivano prosuo bodove, West Ham izborio utakmicu s Unitedom

Europa Conference League - Group C - Lech Poznan v Villarreal
ALEKSANDRA SZMIGIEL/REUTERS
30.01.2023.
u 23:27

U posljednjem dvoboju 19. kola španjolske La Lige nogometaši Rayo Vallecana osvojili su velike gostujuće bodove, s 1-0 su bili bolji od Villarreala.

Odigrana je posljednja utakmica 20. kola talijanske Serie A u kojoj nije bilo pobjednika, nogometaši Udinesea i Verone su odigrali 1-1.

Verona je povela već u četvrtoj minuti kada se lopta nespretno odbila od domaćeg igrača Rodriga Becaa te u visokom luku preletjela golmana Udinesa i otišla u mrežu.

U ostatku prvog poluvremena Udinese je potpuno dominirao te je zasluženo izjednačio pogotkom Samardžića u 21. minuti. U nastavku susreta obje su momčadi imale nekoliko dobrih prilika, na kraju su mogli pobijediti i jedni i drugi, no završilo je podjelom bodova.

Udinese je ostalo na sedmom mjestu ljestvice, dok je Verona i dalje u zoni ispadanja, na 18. poziciji.

Rayo Vallecano s 1-0 pobijedio kod Villarreala

U posljednjem dvoboju 19. kola španjolske La Lige nogometaši Rayo Vallecana osvojili su velike gostujuće bodove, s 1-0 su bili bolji od Villarreala.

Tvrda utakmica s malo prilika odlučena je u 70. minuti kada je peti ovosezonski pogodak u La Ligi postigao Sergio Camello i tako svom Rayo Vallecanu osigurao bodove.

Bila je ovo tek treća domaća utakmica ove sezone u prvenstvu u kojoj Villarreal nije pobijedio, dok je Rayo došao već do 15 gostujućih bodova u sezoni.

Villarreal je ostao peti na ljestvici, dok je Rayo Vallecano skočio na sedmo mjesto i ima dva boda manje od večerašnjeg suparnika.

West Ham s 2-0 svladao Derby County

Nogometaši West Hama plasirali su se u osminu finala engleskog FA kupa nakon što su u gostima, s 2-0, bili bolji od trećeligaša Derby Countyja.

U 10. minuti strijelac je bio Bowen, a u 50. Antonio za jednostavnu pobjedu prvoligaša koji će u osmini finala imati teško gostovanje, na Old Traffordu kod Manchester Uniteda.

Derby County je upisao poraz nakon što je imao niz od šest pobjeda, u svim natjecanjima, a toj je momčadi ovo bio prvi poraz nakon 21. listopada prošle godine, računajući utakmice unutar 90 i 120 minuta.

Zbog prvotno odigranih remija ponavljat će se utakmice četvrtog kola Birmingham - Blackburn, Burnley - Ipswich, Grimsby - Luton, Fleetwood Town - Sheffield Wednesday, Sunderland - Fulham i Sheffield United - Wrexham.

Standings provided by Sofascore

Standings provided by Sofascore
Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije