Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKANDAL

VIDEO Uhvaćen je kako ljubi jedva punoljetnu curu dok mu zaručnica čeka dijete, ali ni to nije sve!

Malu Trevejo
instagram.com/malutrevejo
27.10.2020.
u 11:05

Garcia je tek nedavno preko svoje promotorske kuće ugovorio meč protiv Lukea Campbella (5. prosinca), a ulog je privremeni pojas WBC prvaka svijeta lake kategorije

Ryan Garcia, fantastični mladi boksač (21) od kojeg se očekuju velike stvari, aktualni vlasnik WBC srebrnoga naslova u lakoj kategoriji uz impresivan omjer (20-0, 17 nokauta), našao se u središtu skandala jer je zatečen kako ljubaka jedva punoljetnu pjevačicu Malu Trevejo unatoč tome što će uskoro ponovno postati otac.

Garciju su u preljubu potajno snimili ispred jednog restorana u Los Angelesu, a sve je odmah završilo na društvenim mrežama i ispred očiju njegove djevojke Andree Celine koja je bila uvjerena da dragi naporno trenira za sljedeći meč dok se ona sprema za porod.

Celine se nalazi u sedmom mjesecu trudnoće, a takva bijesna na Instagramu sada ga je prokazala kao, citiramo je, potpuno go*** od čovjeka koje, povrh svega, jedva pronalazi vremena za svoju kćerkicu iz prethodne veze s Catherine Gamez.

– Da, rekao mi je da ima dijete, ali mi je prešutio da je zaručen i da očekuje prinovu u obitelji. Učinio mi se kao jako drag dečko, zato sam i pristala na izlazak, ali nisam imala pojma što skriva.

Kada sam ga po izbijanju skandala upitala zašto mi je sve to prešutio, kazao mi je da s Andreom Celinom živi u vrlo zategnutom odnosu – kazala je medijima Trevejo i zatim doznala mu, kakvog li džentlmena, baš ništa nije značila!

– Andrea i ja nismo zaručeni, ali se trudimo popraviti naš odnos. A Malu sam izveo na večeru kao prijateljicu, ponio nas je trenutak, ali između nas zapravo nema ničega – kazao je Garcia te time uvrijedio i mladu pjevačicu koja je tek proslavila 18. rođendan.

Inače, Garcia je tek nedavno preko svoje promotorske kuće ugovorio meč protiv Lukea Campbella (5. prosinca), a ulog je privremeni pojas WBC prvaka svijeta lake kategorije.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije