Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTPUNO OTVORENO

VIDEO Slaven Bilić otkrio vidi li se na klupi Hajduka: On je atraktivan klub, ogroman klub...

06.05.2022.
u 21:22

- Hajduk je atraktivan i stranim trenerima. Ne govorim sad o Conteu i toj kategoriji, ali Hajduk je jednom Reji, koji je trenirao i Lazio i Udinese u Italiji i dobar je trener, bio atraktivan i prije nego što je došao.

Slaven Bilić uvijek je zanimljiv sugovornik, što je potvrdio i tijekom gostovanja kod Ante Breke u emisiji Sport nedjeljom. A odmah u samom početku razgovora dobio je poprilično teško pitanje o Hajduku, ne i neutemeljeno.

Naime, trener Šibenika Dean Računica godinama je bio član Bilićevog stručnog stožera i nedavno je progovorio o tome kolike su mogućnosti da jednog dana preuzme Hajduk.

- Mislim da je to daleka slika, ali nikad ne reci nikad. Tko zna što se može dogoditi. Vjerujem da Slaven u dubini mozga možda ima i tu sliku. Kad će to biti, kad će se dogoditi, hoće li se to dogoditi, ostavimo to otvorenim.

I ostalo je otvoreno, dok Breko nije zatvorio tu temu. Direktno je upitao bivšeg izbornika o klupi Hajduka.

Foto: YouTube/Screenshot

- Neki bi to sigurno htjeli, neki ne bi. Ali nije to sad tema, ne moraš to pitati - kazao je Bilić na samom početku emisije koja će se prikazati u cijelosti ove nedjelje od 13:30 na YouTubeu i lokalnim televizijama.

Nakon malo smijeha, Bilić je nastavio.

- Hajduk je atraktivan i stranim trenerima. Ne govorim sad o Conteu i toj kategoriji, ali Hajduk je jednom Reji, koji je trenirao i Lazio i Udinese u Italiji i dobar je trener, bio atraktivan i prije nego što je došao. Bilo mu je lijepo u Splitu i htio je doći još jednom. Hajduk je atraktivan klub, Hajduk je ogroman klub. Ja jesam hajdukovac, nisam objektivan kad govorim o Hajduku, to sve stoji. Međutim Hajduk je ogroman klub. Hajduk je način života. Ali iskreno, da se vidim ikad na klupi Hajduka, lagao bih kad bih rekao da da.

Time je priča zatvorena. Bar zasad. Bilić je u naponu snage kao trener, ima 53 godine i sigurno se vidi na klupi nekog od europskih velikana, no Hajduk je "uvijek tu negdje" i nitko ne bi promašio ako bi se kladio da će jednog dana ponovno biti za njegovim kormilom...

 

Ključne riječi

Komentara 3

ZN
znmiha
20:13 17.07.2023.

Zbog ovog clanka pise na transfermarktu da je sansa za dovodjenje slavena bilica u hajduk 30 posto

RA
radolizem
21:56 06.05.2022.

Slavena Bilića vidim kao trenera Dinama, naravno ako ne uspiju s Goranom Tomićem. Kad Slaven prvi puta pokuša dovesti nekog svog igrača, istoga trenutka doći će depeša iz Međugorja i to će biti razlaz.

BS
Blue_shirt
22:39 06.05.2022.

Nemas pojma, ne sjecas se tko je urgirao u hns da bilic dobije mjesto izbornika prvo u21 pa nakon toga i A reprezentacije i to bas na generaciji modric, corluka... Mislis da je to bilo slucajno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije