Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UOČI RIJEKE

Trener Hajduka: Mi smo jedina momčad koja može osvojiti dvostruku krunu

Split: Trener Hajduka Valdas Dambrauskas održao konferenciju za medije
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/6
06.05.2022.
u 15:32

- Rijeka će biti motivirana. Mi ćemo biti motivirani. Atmosfera će biti dobra. Ovo su lake utakmice za trenera. Ovo je perfektna šansa za nas, za pobjedu i u zadnje dvije utakmice ući sa snovima.

Trener Hajduka Valdas Dambrauskas najavio je derbi s Rijekom u nedjelju na Rujevici.

- Situacija u momčadi je bolja nego prošlu utakmicu. Vuković, Atanasov, Mlakar i Katić nisu u konkurenciji za momčad, a ostali su na raspolaganju. - Svaka utakmica je drukčija i priprema se na svoj način. Vjerujte mi, ne razmišljam o kupu. U ovoj utakmici idemo kao jedina momčad koja može osvojiti dvostruku krunu. U kupu će biti drukčije. Obje momčadi će biti u istoj situaciji. Samo razmišljamo kako doći do tri boda u Rijeci. Ali, naviknuti smo na to. Svaka utakmica je takva - rekao je Dambrauskas, prenosi Dalmatinski portal.

- Rijeka će biti motivirana. Mi ćemo biti motivirani. Atmosfera će biti dobra. Ovo su lake utakmice za trenera. Ovo je perfektna šansa za nas, za pobjedu i u zadnje dvije utakmice ući sa snovima. 

Hoće li to biti dvoboj Livaje i Drmića?

- To je irelevantno. Marko je napadač, želi zabiti u svakoj utakmici, ali znam da bi u ovakvim utakmicama dao sve da momčad pobijedi.

Priželjkuje li pobjedu Osijeka protiv Dinama?

- Pripremamo se za našu utakmicu. Ne bih to komentirao.

Sutra se u Splitu slavi Sveti Duje.

- Neka nam Sv. Duje pomogne da pobijedimo.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
21:09 06.05.2022.

I ja mogu dobiti premije na Eurojackpotu, na sedmici, na šestici i na TV-bingu. Sve uplaćujem i šanse su mi čak i veće nego Hajdukove za to njihovo...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije