Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZANIMLJIVO

VIDEO Procurio video koji otkriva što Đoković radi u slobodno vrijeme: 'Ti si car! Je li ovo stvarno?'

Novak Đoković Instagram
19.09.2023.
u 10:34

Đoković je u svoju trofejnu vitrinu spremio 24.Grand Slam titulu, a u slobodno vrijeme opušta se na različite načine

Jedan od najvećih tenisača svih vremena Novak Đoković nedavno je na US openu osvojio 24. Grand slam titulu, čime je Rafaelu Nadalu pobjegao za dva naslova. Međutim, zanimljivo je vidjeti što srpski sportski as radi u slobodno vrijeme kada ga ne vidimo na teniskim terenima. 

VEZANI ČLANCI:

Njegova supruga Jelena voli se pohvaliti na društvenim mrežama kako Novak po kući zna raditi različite poslove. Tako je prije dvije godine objavila njegov videouradak dok je prao posuđe, a sada je osvanula nova snimka koja otkriva kako Đoković ima jako neobičan hobi. 

– What‘s up, what‘s up – nasmijao se Novak nakon što je s dvije igle u rukama ispleo – tabletić. Eto, možemo vidjeti i kako se Nole u slobodno vrijeme bavi ručnim radom. Navijači su ga zatim zasuli komentarima:

"Ti si car", "Nole, ti si legenda", "Je li ovo stvarno Novakov profil", "Ovaj čovjek doslovno želi da zna sve u životu", "Kada odeš u mirovinu, čeka te svjetla budućnost". 

@novakdjokovic

🎾

♬ original sound - Novak Djoković

Komentara 2

OL
oLo
11:29 19.09.2023.

Da Novak radi sto i Nadal koji ima upalu među debelim mesom, ne bi bilo kraja sprdanju.

LU
lucio2
13:26 19.09.2023.

Boooooring!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije