Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte pogodak

VIDEO Poput Lewandowskog! Brozović maestralno zabio u milanskom derbiju

Serie A - AC Milan v Inter Milan
Daniele Mascolo/REUTERS
03.09.2022.
u 19:29

Brozović zabio pogodak u milanskom derbiju. Njegovim je golom Inter poveo, ali je domaćin Milan preokrenuo pogocima Leaoa i Girouda.

U Milanu je ovoga vikenda na rasporedu veliki gradski derbi između Milana i Intera

U uzbudljivom prvom poluvremenu koje je završilo 1:1, strijelac pogotka bio je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović. U 21. minuti primio je jedno dodavanje Coree u prostor te se sjurio prema šesnaestercu domaćina. Maignana je poslao u jednu stranu, a loptu gurnuo u drugu za vodstvo Intera.

>> OVDJE POGLEDAJTE BROZOVIĆEV POGODAK

Vodstvo nije dugo trajalo, samo sedam minuta kasnije Leao je zabio svoj prvi gol na susretu za izjednačenje. U drugo poluvrijeme Milan je krenuo odlučnije i do 60. minute potpuno preokrenuo susret. Giroud i Leao drugim pogotkom donijeli su domaćinima zasluženu prednost 3:1.

U 64. je minuti Edin Džeko ušao u igru i nakon samo tri minute zabio za 3:2 i vratio Inter u utakmicu.

Komentara 2

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
20:46 03.09.2022.

Inter je gotov.

PR
prajdali100
20:26 03.09.2022.

....Ali zašto je Leao postigao gol !? Nažalost ,Marcelo je kardinalno pogriješio i to je Inter skupo stajalo.Je li tako ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije