Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESVAKIDAŠNJE

VIDEO Pogledajte nevjerojatan autogol Marcela Brozovića, sam sebe pogodio u glavu!

Foto: Reuters
1/11
11.11.2021.
u 21:37

Maltežani su nam uspjeli zabiti u 31. minuti i to uistinu nesvakidašnjim autogolom. Marcelo Brozović se u pokušaju izbijanja lopte nakon ubačaja iz kontre uspio pogoditi u glavu i zabiti autogol.

Hrvatska nogometna reprezentacija gostuje na Malti i to je susret u kojem ne smije prosuti bodove jer je zatim u nedjelju čeka dvoboj s Rusijom koji će odlučiti o izravnom putniku na Svjetsko prvenstvo.

Izabranici Zlatka Dalića ozbiljno su shvatili zadatak pa su tako nakon prvih 45 minuta vodili 4:1 golovima Perišića, Ćalete-Cara, Pašalića i Modrića.

Maltežani su nam uspjeli zabiti u 31. minuti i to uistinu nesvakidašnjim autogolom. Marcelo Brozović se u pokušaju izbijanja lopte nakon ubačaja iz kontre uspio pogoditi u glavu i zabiti autogol. Dugo će se pričati o ovom nesvakidašnjem potezu.

Video golova pogledajte OVDJE.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar R & I
R & I
22:16 11.11.2021.

Osjetili smo smjenu generacija u rukometu, košarci, vaterpolu. Izgleda da je nogomet sljedeći, nažalost.

JT
Jugosloven_teski
22:36 11.11.2021.

Panjina

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije