Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'POPILI' PET KOMADA

VIDEO Pogledajte najteži poraz Bayerna u posljednje 43 godine

DFB Cup - Second Round - Borussia Moenchengladbach v Bayern Munich
WOLFGANG RATTAY
Autori: Vecernji.hr, Hina
28.10.2021.
u 13:23

„Apsolutno sam šokiran. I ja i svi ostali. Ovo je bio potpuni raspad sistema“, u prvi trenutak je njemačkim novinarima rekao Hasan Salihamidžić, sportski direktor bavarskog kluba

Svi u minhenskom Bayernu razočarani su nakon velikog poraza koji je upisan u Mönchengladbachu, u ogledu 2. kola DFB Pokala. Podsjetimo da je Borussia svladala Bayern s čak 5:0.

Jako dugo Bayern nije doživio ovakav ili sličan poraz. Posljednji put je u Bundesligi ili DFB Pokalu s pet ili više pogodaka razlike izgubio od Fortune Düsseldorf 1978. godine u prvenstvu (1:7). Samo dvije godine ranije nastradao je još teže od Schalkea kada je izgubio 0-7.

„Apsolutno sam šokiran. I ja i svi ostali. Ovo je bio potpuni raspad sistema“, u prvi trenutak je njemačkim novinarima rekao Hasan Salihamidžić, sportski direktor bavarskog kluba.

„Jednostavno se uopće nismo upalili u ovoj utakmici. Nismo se ni pojavili na terenu. Pogotovo to mogu reći za prvo poluvrijeme u kojem smo baš sve napravili loše, odnosno, nismo napravili ništa. U prvom dijelu nismo dobili ni jedan jedini duel. Užas“, komentirao je Salihamidžić.

Na kraju utakmice Bayern je imao i više udaraca od suparnika (15:13), kao i udaraca u okvir vrata (8:7), ali sve to nije baš ništa značilo Bayernu koji je uvjerljivo pao od suparnika koji je, inače, u lošoj formi. Borussia je dvanaesta na prvoligaškoj ljestvici i ostala je bez pobjede u zadnja dva ligaška nastupa (Stuttgart, Hertha).

„Dogodilo se kolektivno propadanje u crnu rupu i sve što je moglo krenulo je nizbrdo. Nadam se da će ovo biti samo izolirani slučaj“, zaključio je Salihamidžić.

Veliki poraz Bayerna možete vidjeti OVDJE.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije