Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIJE POČETKA

Jeste li ikada vidjeli ovakav gaf? Slavni Turčin ostao u šoku

UEFA Europa League Group Stage: Lokomotiv Moscow vs Galatasaray
Mikhail Japaridze
21.10.2021.
u 23:01

Ova je utakmica postala zanimljiva i prije nego li je počela. Naime, prije prvog sučevog zvižduka je na semaforu stadiona bio prikazan sastav i jedne i druge momčadi

Moskovski Lokomotiv na svome travnjaku u 3. kolu skupine E Europa lige ugošćuje Galatasaray

Galatasaray do ovog susreta nije izgubio šest utakmica zaredom, a momčad slavnog Fatiha Terima dobila je jedan novi izgled zahvaljujući Rusima.

No ova je utakmica postala zanimljiva i prije nego li je počela. Naime, prije prvog sučevog zvižduka je na semaforu stadiona bio prikazan sastav i jedne i druge momčadi. 

Neki su gledatelji vjerojatno pomislili kako je legendarni Fatih Terim dobro izmiješao svoj sastav s jakim imenima, a uz to da je napravio neke dobre transfere. 

Ipak, radilo se o teškom gafu. 

Objavljena je postava Bayerna iz Münchena iz listopada 2020. godine kad je njemački klub gostovao kod Lokomotiva u Ligi prvaka. No, ni postava Bayerna nije bila potpuna jer je nedostajao Robert Lewandowski, ali su Rusi uredno na dno stavili Fatiha Terima kao trenera.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije