Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VAR SKANDAL

VIDEO Pogledajte kako Bruno Marić emotivno pjeva Hajdukovu himnu

Zagreb: Bruno Mari?, instruktor za VAR tehnologiju
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/6
01.03.2024.
u 10:15

Znači li to da je Marić navijač Hajduka? Naravno da ne, to znači da je samo čovjek s emocijama koji voli sve hrvatske pjesme i klubove

Bruno Marić od jučer više nije predsjednik komisije za suce, dao je ostavku, odnosno odlučio se povući zbog gnjusnih prijetećih poruka koje su stizale njemu i njegovoj obitelji. Prijetnje su zaista otišle predaleko, a pripadnici Torcide čak su objavili i transparent na kojem visi Marićeva odrubljena glava. Marić je zbog svega povukao najpametniji potez, povukao se s pozicije iako je dobro radio posao protekle tri godine.

Brojni navijači Hajduka ovih su dana prozivali Marića da je Dinamov sudac, što je ustvari najobičnija glupost i neistina. Jer je Marić, otkako je bio na čelu Komisije za suce, ipak uspio vratiti povjerenje u suce, a sigurno se može utvrditi da Dinamo u te njegove tri godine vladanja nije bio protežiran kao u neka prošla vremena dok je hrvatskim nogometom vladao Mamić.

>> Bruno Marić pjeva: "Kada umren umotan u bilo..."

Udaralo se pritom nisko na Marića, navijači Hajduka izvukli su i staru snimku kako Marić, prije puno godina, na nekoj privatnoj fešti, zajedno s tadašnjim igračem Dinama Antom Rukavinom, pjeva brazilski hit "Ai se eu te pego".

VEZANI ČLANCI:

A danas se društevnim mrežama opet širi snimka kako Bruno Marić pjeva Hajdukovu neslužbenu himnu "Kada umren umotan u bilo". Znači li to da sada navijači Dinama mogu tvrditi kako je Bruno Marić hajdukovac i da je u svom mandatu pomagao Hajduku? Mogu, ali to bi bila najveća budalaština i obična insinuacija bez temelja. Jedina je istina da Bruno Marić voli i Hajduk i Dinamo, da ima puno prijatelja i među hajdukovcima i dinamovcima, ali i Osječanima, Istrijanima... A sasvim je ljudski da u određenom društvu ponekad zapjevaš splitske, zagrebačke, slavonske pjesme...

Tako je pjevao "Kada umren umotan u bilo" i na snimci koja se danas proširila Hrvatskom. Problem je samo što ga je netko pritom snimao, pa to pustio u javnost. Netko bi rekao, sreća je za Brunu Marića da pjeva Hajdukovu snimku, jer zamislite što bi se dogodilo da je ovih dana izašla snimka kako pjeva neku Dinamovu pjesmu... I zato, bitno je smiriti emocije, stati na loptu dok ne bude prekasno.

 
Ključne riječi

Komentara 10

Avatar barba_arba
barba_arba
16:33 01.03.2024.

Ima li ovaj cirkus kraja.

SP
Stari_proleter
12:49 01.03.2024.

Marić je isto ko i Kustić i svi vodeći ljudi u HNS-u hajdukovac. Ali ni to nije dovoljno je Hajduk igra očajno i ni može pobijediti Varaždin s igračem više. Zato je i krenula ova neviđena hajka na suce. Jedino tako Hajduk može biti prvak (za sad im uspjeva).

VE
Verwoerd
11:13 01.03.2024.

To nije Hajdukova himna. Hajdukova himna je 'bili su bili vrhovi planina". Shodno toj činjenici koja je neoboriva jer to je Hajdukova himna već preko 40 godina, pno što stoji u naslovu nije istina. A ako nešto nije istina onda to ne može biti ništa drugo nego laž.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije