Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LOŠA PROCJENA

VIDEO Pogledajte kako je Modrić svojim potezom natjerao Slovenca na kardinalnu pogrešku i autogol

Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v Atletico Madrid
JUAN MEDINA/REUTERS
18.01.2024.
u 22:41

Kapetan vatrenih poslao je loptu na peterac Atletica, Oblak ju je pokušao izboksati, ali to nije dobro napravio nego je zabio komičan autogol.

Atletico i Real Madrid igraju gradski derbi i  osminu finala španjolskog Kupa kralja. Atletico je na Metropolitanu poveo u 39. minuti golom Samuela Lina, a Real se vratio u prvoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena autogolom Jana Oblaka. Slovenski vratar nije dobro procijenio dobar ubačaj Luke Modrića nakon slobodnog udarca. 

GALERIJA Modrić natjerao Oblaka na autogol

Spanish Super Cup - Semi Final - Real Madrid v Atletico Madrid
1/3

Kapetan vatrenih poslao je loptu na peterac Atletica, Oblak ju je pokušao izboksati, ali to nije dobro napravio nego je zabio komičan autogol. Pogodak je prema službenoj grafici pripisan Luki Modriću, što mu je prvi gol protiv Atletica.

Luka je započeo utakmicu od prve minute i izašao u 65. minuti, Ivo Grbić je na klupi za pričuve, a utakmica je u tijeku. Domaći vode 2:1 pogotkom Morate poslije greške Lunina. 

Video možete pogledati OVDJE

Komentara 2

SU
Suro
11:43 19.01.2024.

Nije mi jasno zašto je zamijenio Luku jer jedino njegove lopte su imale oči

XY
XYZ52
07:42 19.01.2024.

Atletico Madrid vs Real 4:2. Kao i obicno, nas Luka je bio "genijalan".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije