Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA NA TERENU

VIDEO Pogledajte incident na kraju derbija: Dinamovac hvatao hajdukovca za vrat, jedan igrač završio na podu

Hajduku pripao derbi: Livaja i Sahiti srušili Dinamo, Maksimirom letjele baklje
Luka Stanzl/PIXSELL
05.12.2021.
u 23:19

Nakon posljednjeg zvižduka suca Zdenka Lovrića krenulo je slavlje igrača Hajduka, a sa snimke je vidljivo da jedan igrač Dinama s klupe za pričuve pokušava ošamariti gostujućeg igrača.

Odmah nakon utakmice Dinama i Hajduka (0:2) na Maksimiru došlo je do manjeg incidenta među igračima.

Nakon posljednjeg zvižduka suca Zdenka Lovrića krenulo je slavlje igrača Hajduka, a sa snimke je vidljivo da jedan igrač Dinama s klupe za pričuve pokušava ošamariti gostujućeg igrača.

>> Pogledajte video koji je objavio Hajdučki portal

Potom je krenulo naguravanje u kojem isti igrač Dinama hvata hajdukovca za vrat. U sve se umiješala sudačka ekipa koja je pokušala smiriti strasti, a reagirali su domaći kapetan Arijan Ademi i gostujući branič Nikola Katić. Katić je ubrzo završio na tlu, ali se situacija smirila.

Igrači Hajduka zatim su produžili prema južnoj tribini gdje su s brojnim navijačima proslavili pobjedu kojom su se vratili u utrku za naslov prvaka.

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar Majda
Majda
23:36 05.12.2021.

Otkad nema Mamića ,Dinamo propada...

HR
hrvat123
00:41 06.12.2021.

cestitke Hajduku ! bili su bolji bas u svemu i zasluzili su pobjedu i to posteno i bez prigovora a mi nemamo kaj trazit sa takovom igrom, juniorskim trenerima i ovom upravom

RE
RedTree
00:33 06.12.2021.

Treba biti velik i u pobjedi i u porazu, i mi smo gubili doma i od Rijeke i od Osijeka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije