Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GUŽVA NA TERENU
Povratak na članak

VIDEO Pogledajte incident na kraju derbija: Dinamovac hvatao hajdukovca za vrat, jedan igrač završio na podu

Nakon posljednjeg zvižduka suca Zdenka Lovrića krenulo je slavlje igrača Hajduka, a sa snimke je vidljivo da jedan igrač Dinama s klupe za pričuve pokušava ošamariti gostujućeg igrača.

Komentari 17

HR
hrvat123
00:41 06.12.2021.

cestitke Hajduku ! bili su bolji bas u svemu i zasluzili su pobjedu i to posteno i bez prigovora a mi nemamo kaj trazit sa takovom igrom, juniorskim trenerima i ovom upravom

VL
Avatar Majda
Majda
23:36 05.12.2021.

Otkad nema Mamića ,Dinamo propada...

VL
RE
RedTree
00:33 06.12.2021.

Treba biti velik i u pobjedi i u porazu, i mi smo gubili doma i od Rijeke i od Osijeka.

VL
VR
Vrlika34
01:02 06.12.2021.

“Nakon utakmice došlo je do manjeg incidenta”. Da je bilo obratno i dogodilo se na Poljudu, ovaj isti novinar bi stavijo naslov “Neviđena sramota se dogodila na Poljudu igrač Hajduka napao igača Dinama. Koliko će utakmica Dinamo biti kažnjen bez publike?

VL
ST
stefj
00:27 06.12.2021.

Hajduk je zasluženo pobijedio, nema se što prigovoriti, ovo je bespotrebno... Nema se smisla ljutiti na nekoga jer je bolji, ako već treba biti ljut na nekoga, onda je to uprava koja je dozvolila Krznaru da toliko dugo uništava igrače i ekipu... Nadam se da će u budućnosti biti pametniji, mada sumnjam...

VL
ČS
Čuvaj se senjske ruke
00:39 06.12.2021.

Dinamovci nisu dobro pregovarali sa sucima, a kako malo tko od njih ima više od "tri" razreda, nije ni čudno da se ne znaju ponašati u porazu. Mamiću, pomozi!

VL
TA
tambura
11:57 06.12.2021.

Prodati ponajbolje igrace,igrati na tri fronta i onda se zacuditi kad se izgubi utakmica od boljeg protivnika.Zar nije i poraz dio sporta.Zar je Dinamo predodredjen da mora biti prvak.Nisam nikada bio Hajdukovac ali cestitam Hajduku na sinocnoj pobjedi jer su je sportski zasluzili.Nadam se da ce i Zlatko Dalic uvidjeti tko mu je pravi cenatrfor iako ne podcjenjujem ostale reprezentativce.Nadam se da ce i dalji tok prvenstva biti ovako uzbudljiv jer to je draz nogometa.Samo da se jos vrate gledaoci na tribine kao sto je to u Italiji,Njemackoj i ostalim zemljama.Kako je tuzno gledati prazni stadion u Kranjcevicevoj ili u Puli,a nije puno bolje niti u Koprivnici, Gorici i drugdje.

VL
DU
Deleted user
12:53 06.12.2021.

a gle nakom nekažnjavanj Livaje kad je trebao biti kažnjen najmanje isključenjem, nakon njegovog trka od 30-tak metara i udaranja nepozvanog, moguće je svašta očekivati. Iako je za Hajduk vrijedi ono što je dozvoljeno Jupiteru, nije volu. Dinamo je u ovom prvenstvu izgubio doma od velike trojke - Belupa, Lokomotive i Hajduka.

VL
ZG
zg1985
08:52 06.12.2021.

kad mogu tovari tako na rujevici udarat ljude pa sto ne moze i u zagrebu

VL
Avatar xilandar
xilandar
23:36 05.12.2021.

Balkanska kultura...

VL
SV
Sveznadar
05:25 06.12.2021.

Takvi smo mi. Rvat na Hrvata. Ovdi između sebe pod istom zastavom, ali ono u Madridu, Krajinović i Novak kontra nas.

VL
RO
roland
00:13 06.12.2021.

Hajduk treba ustrajati na poštenju i upornosti. Litavac je odličan trener, Aleksander Čeferin, sam je to izgovorio, a njegov otac je i posvjedočio, od dječaštva navija za Hajduk. Ako je Čeferin, kao predsjednik UEFA-e, rekao da je volio gledati Zlatkaa Vujovića, Šurjaka i Gudelja, Blaža Sliškovića, onda ja ne znam kako Hajduk ove godine može izgubiti prvenstvo. Plenković (Hvar) je hajdukovac, Milanović (Sinj) je hajdukovac, Čeferin (ljetuje na Hvaru) je hajdukovac, ako ove godine Hajduk ne uzme prvenstvo, onda ja ne znam kad će. Neka Hajduk potroši još 2, 3 ili 8 milijuna eura, nije problem, ali moraju osvojiti prvenstvo. Sve što budu tražili, a da je pošteno i opravdano, Plenković i Čeferin će učiniti. I Sanader može prodati 2 do 3 slike, dobit će uvjetni otpust, a dobit od slika proslijediti u Hajduk , sve samo za naslov prvaka Hrvatske u lipnju 2022.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.