Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 105
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAO ODGOVOR

Brunu Marića pitali hoće li podnijeti ostavku. Jedno obećanje nije uspio ispuniti ove sezone

Zagreb: Komisija nogometnih sudaca HNS-a o slučaju 'VAR'
Goran Stanzl/PIXSELL
28.02.2024.
u 12:28

Šef sudačke komisije odgovarao je na razna pitanja hrvatskih novinara, a jedno se odnosilo na njegov odlazak

Šef komisije hrvatskih sudaca Bruno Marić održao je press konferenciju povodom curenja audio i videosnimki s utakmica SuperSport HNL-a. Marić je dobio pitanje koje se tiče njegove ostavke, novinar ga je podsjetio na jednu rečenice koju je dao ranije, a tiče se hrvatskog suca u Ligi prvaka.

GALERIJA Pojavila se snimka Modrićevog pogotka i djeluje još bolje

Zagreb: Komisija nogometnih sudaca HNS-a o slučaju 'VAR'
1/13

Marić je ranije bio rekao da će se smatrati neuspješnim u svom radu ako niti jedan hrvatski sudac ne bude sudio u Ligi prvaka. Budući da se to nije ostvarilo, dobio je pitanje hoće li zbog toga što se smatra neuspješnim ponuditi ostavku.

- To sam rekao s ciljem da smatram svojim uspjehom i uspjehom komisije sudaca. U tom segmentu bio bih neuspješan. Ali u drugom sam uspješan i moj angažman je u cijelosti, nije samo do mene. Uvjeren sam da ćemo imati suca u Ligi prvaka - izjavio je Marić.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Marić je postavljen za šefa sudačke komisije na sjednici Izvršnog odbora HNS-a 10. ožujka 2021. godine.

- Presica je sazvana isključivo jer su se u javnom prostoru pokazale cenzurirane, fabricirane snimke koje su imale za cilj difamaciju sudačke organizacije i posljedično HNS-a. Ovaj događaj promatramo kao nezapamćen pritisak na hrvatske suce. Sudačke organizacija je potpuno neovisna, imamo potpuno samostalnost. Na utakmici Varaždin - Hajduk odluke koje su suci donijeli su potpuno točne, Hajduk nije oštećen niti jednom odlukom. To je najvažnije - rekao je Marić.

Komentara 3

GR
grodar
19:38 28.02.2024.

ma nogom u guzicu

Avatar pad sa Patrie 2
pad sa Patrie 2
17:16 28.02.2024.

Hajduk je opet i opet i opet dokazao kako se manipulira nogometom u Hrvatskoj

Avatar Diktatura pederijata
Diktatura pederijata
14:10 28.02.2024.

Da je sve u redu ja bi sam predao snimke da ih svi vide. Mene to ne bi smetalo. Naravno da nije sve u redu, a komunikacija je navlačenje na odluku koju bi trebao donijeti sudac na terenu. VAR je soba za VAR...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije