Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KRALJEVI SLAVILI

Pogledajte golčinu hrvatskog kapetana Modrića

La Liga Santander - Eibar v Real Madrid
VINCENT WEST/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
21.12.2020.
u 08:33

Iako je do kraja prvoga dijela Eibar smanjio prednost Reala, to nije bilo dovoljno. Do kraja susreta Real je zabio još jedan gol i tako se izjednačio s vodećim Atleticom na ljestvici La Lige s 29 bodova

Nova pobjeda Reala, nova golčina Luke Modrića! ''Kraljevi'' su slavili 3:1 na gostovanju kod Eibara, a već nakon 13 minuta igre imali su prednost od 2:0. 

Upravo je drugi gol bio Lukino djelo. Na povratnu loptu Karima Benzeme, Modrić je opalio s ruba kaznenog prostora, a srpski golman Marko Dmitrović nije imao šanse. 

Lukina bomba išla je po sredini gola, a njegovo bacanje u stranu nije pomoglo.

Iako je do kraja prvoga dijela Eibar smanjio prednost Reala, to nije bilo dovoljno. Do kraja susreta Real je zabio još jedan gol i tako se izjednačio s vodećim Atleticom na ljestvici La Lige s 29 bodova. 

>> Video pogledajte OVDJE.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar mrkyyy
mrkyyy
09:01 21.12.2020.

Luka bombarduje i genocidiše srpskog golmana.

RS
rasta sev
17:52 21.12.2020.

Eto nema video uratka, kao i obično prevara VL.

DU
Deleted user
09:38 21.12.2020.

Da nisam gledao utakmicu ne bi ni vidio gol "ovdje" a iskreno mora se priznati da je rezultat trebao biti 2.2 zato što sudac nije dosudio očiti penal koji je napravio Ramos igrajući rukom pred svojim golom a treći goll su dali 15 sekundi prije kraja nadoknade od 5. minuta. Real je sigurno puno bolji od Eibara, ali ovoga puta je moglo biti neriješeno, kao što je odigrala Barcelona kod kuće i PSG u gostima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije