Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNALAŽLJIVA REAKCIJA

VIDEO Pašalić zabio u važnoj pobjedi Atalante: Ukrao loptu vrataru i pospremio ju u mrežu

ITA, Serie A, Atalanta BC vs AS Roma
EXPA/ laPresse/ Simone Spada
20.05.2023.
u 20:21

Atalanta je time ostala i dalje u igri za ulazak u krug četiri najbolje momčadi Serie A što kao nagradu donosi igranje u Ligi prvaka iduće sezone, makar će put do tamo biti vrlo težak

Nogometaši Atalante svladali su na domaćem terenu Veronu 3:1 u dvoboju 36. kola talijanske Serie A, a jedan je pogodak za domaćina postigao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić.

Atalanta je time ostala i dalje u igri za ulazak u krug četiri najbolje momčadi Serie A što kao nagradu donosi igranje u Ligi prvaka iduće sezone, makar će put do tamo biti vrlo težak. Veroni ostaje i dalje napeta borba za ostanak u ligi.

Verona je povela u Bergamu golom Lazovića u 11. minuti, no kratko su gosti uživali u vodstvu. U 22. minuti je izjednačio Zappacosta, dok je Atalanta suparnika slomila u drugom poluvremenu.

U 53. minuti pogodak za 2-1 je dao hrvatski reprezentativac Mario Pašalić koji je iskoristio poigravanje s loptom gostujućeg vratara Montipa. Ukrao je loptu i lagano zabio za 2-1, što je bio njegov četvrti ovosezonski prvenstveni pogodak. Za 3-1 je strijelac bio Hojlund u 62. minuti, a Pašalić je za Atalantu igrao do 76. minute. Pogodak našeg reprezentativca pogledajte OVDJE.

Klub iz Bergama ima 61 bod, kao i Milan, dok uz utakmicu manje četvrti Lazio ima četiri boda više.

U nedjelju će igrati Lecce - Spezia, Torino - Fiorentina, Napoli - Inter i Udinese - Lazio, dok će se 36. kolo zaključiti u ponedjeljak utakmicama Roma - Salernitana i Empoli - Juventus.


 
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije