Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SENZACIONALNA POBJEDA

VIDEO Oršić debitirao i Southampton odmah šokirao Manchester City! Pogledajte sjajne golove

Carabao Cup - Quarter Final - Southampton v Manchester City
Foto: David Klein/REUTERS
1/3
Autori: Vecernji.hr, Hina
11.01.2023.
u 22:56

Moussa Djenepo zabio je odličan pogodak, ali način na koji je do njega došao ide na dušu vratara Manchester Cityja. Orša je u igru ušao u 83. minuti i tako uspješno debitirao kao 'Svetac'.

Nogometaši Southamptona posljednji su na tablici Premier lige, ali to ih nije spriječilo da svoje navijače konačne počaste jednim nastupom najviše kvalitete. U goste im je u sklopu Liga kupa stigao Manchester City, kojeg su iznad svih očekivanja na stadionu St. Mary's pobijedili rezultatom 2:0. Debitirao je i Mislav Oršić.

>> Španjolci otkrili što će raditi Modrić nakon završetka karijere: Hrvat ima velike planove s Realom

Uvodni je pogodak, u 23. minuti, zabio francuski napadač Sekou Mara i time premijerno zatresao mrežu otkad se nalazi u prvoj momčadi. S desne ga je strane prizemnom loptom pred golom pronašao Lyanco Vojnović, koju je zakucao iza leđa Stefana Ortege.

Pogodak pogledajte OVDJE.  

Samo šest minuta kasnije, u 29., neoprezni vratar Cityja, koji je obično rezerva Edersonu, nije se povukao pred svoja vrata kada su Saintsi krenuli u kontru. Vidio je to Moussa Djenepo, koji je lucidno i lijepo naciljao mrežu. 

Njegov gol pogledajte OVDJE

Oršić je u igru ušao u 83. minuti i tako uspješno debitirao kao 'Svetac'. 

Duje Ćaleta-Car odigrao je cijelu utakmicu u redovima pobjedničke momčadi. 

Plasman u polufinale izborio je i Nottingham Forest koji je sa 4-3 pobijedio Wolverhampton boljim izvođenjem jedanaesteraca. U regularnom dijelu susret je završio 1-1.

Za Forest je u 18. minuti zabio Willy Boly, a izjednačio je Raul Jimenez u 64. minuti. Prilikom izvođenja jedanaesteraca presudili su promašaji Nevesa i Hodgea, dok je kod domaćina promašio jedino Surridge.

Plasman u polufinale Liga kupa ranije su izborili Manchester United i Newcastle United.

 

Komentara 5

OL
oLo
06:25 12.01.2023.

Ja mislio da je zabio gol, a ono nije.

TE
Teig1
22:24 12.01.2023.

Svi se pripali obada!

PR
prajdali100
00:55 12.01.2023.

Gospodo iz VL ,umro je Jeff Beck jedan od najvećih koji je ikada uzeo gitaru u ruke !!! RIP.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije