Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zanimljivo

VIDEO Novi klub predstavio Josipa Juranovića: Osvanuo je bivši predsjednik Jugoslavije

Union Berlin
23.01.2023.
u 09:01

Hit igrač vatrenih stigao je u Bundesligu gdje još od prije nastupaju Andrej Kramarić, Kristijan Jakić i Joško Gvardiol

Hrvatski reprezentativac Josip Juranović potpisao je za novi klub, njemačkog bundesligaša Union iz Berlina. Desni branič je napustio Celtic za 8.5 milijuna eura, a transfer može s bonusima otići do deset milijuna eura. Union je Juranovića predstavio zanimljivim videom u kojem ga pretražuju na Googleu. U tražilici su se pojavila neka zanimljiva imena poput bivšeg predsjednika SFRJ-a Josipa Broza Tita, Johnnyja Deppa ili Joea Bidena.

Na kraju se pojavio sam Josip Juranović i poručio: 'Ovdje sam. Istina je'

 

 

Podsjetimo, spominjale su se razne opcije za Hrvata poput toga da ga traže Espanyol i Monza, no na kraju se odlučio za trećeplasiranu momčad njemačkog prvenstva. 

Standings provided by Sofascore

Komentara 3

DU
Deleted user
09:38 23.01.2023.

I? Što s time?

Avatar Carbonado
Carbonado
09:19 23.01.2023.

Baš zanimljivo kako se neki ljudi čude Googleovoj tražilici kao da je u najmanju ruku leteća krava

JU
juma
11:42 23.01.2023.

Union je najsiromašniji i najmanje ugledan član Bundeslige, s najmanjim stadionom i najmanjim proračunom. Stvarno je otišao s konja na magarca.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije