Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi klub

Juranović napušta Celtic i ruši rekord: Nijemci otkrivaju da je na pragu prelaska u hit Bundeslige

KATAR 2022 - Hrvatska pobjedila Maroko i osvojila broncu na Svjetskom prvenstvu
Igor Kralj/PIXSELL
21.01.2023.
u 16:30

Juranović prema pisanjima medija odlazi u Ligu petice

Škotski velikan Celtic je prihvatio ponudu Union Berlina za Josipa Juranovića i samo je pitanje trenutka kad će transfer hrvatskog reprezentativca biti potvrđen, javlja njemački Sky Sports. Juranović je dobio dozvolu kluba da otputuje u Njemačku da riješi sve oko svog prelaska u novi klub, a spomenuti medij otkriva iznos transfera.

Union Berlin navodno je voljan platiti hrvatskog desnog braniča 8.5 milijuna eura, a taj iznos mogao bi rasti uz bonuse uključene u posao. Navodno i čak za dodatna tri milijuna, čime bi Juranović mogao postati najskuplji ulazni transfer u povijesti berlinskog kluba koji bilježi dobre rezultate u njemačkoj Bundesligi, a upisali su i izlazak u europska natjecanja. 

Za Juranovića su se već prije zanimali španjolski Espanyol i talijanska Monza, no sada bi mogao završiti u njemačkoj prijestolnici. 

Standings provided by Sofascore

 

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije