Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKY SPORTS

Juranović na izlaznim vratima Celtica: Hrvat odlazi na Otok i stvara hrvatsku koloniju

Scottish League Cup - Semi Final - Celtic v Kilmarnock
RUSSELL CHEYNE/REUTERS
17.01.2023.
u 20:01

Ugledna TV postaja javlja da engleski prvoligaš želi kupiti Juranovića nakon što ga se povezivalo s Unitedom, Chelseajem i Atleticom

Reprezentativni branič Josip Juranović vrlo je blizu odlaska iz škotskog Celtica, javljaju britanski mediji. Naime, kako prenosi Sky Sports, hit igrač vatrenih u svojim redovima želi Southampton koji bi tako stvorio pravu koloniju Hrvata na Otoku jer u dresu 'svetaca' trenutno nastupaju Duje Ćaleta-Car i Mislav Oršić

Southamptonu treba nova alternativa na desnom bočnom nakon što je objavljeno da oporavak od ozljede prvotimca Tina Livramenta ne ide po planu.

Uz Juranovića, premierligaš radaru ima Jamesa Breeja iz Lutona i Djeda Spencea iz Tottenhama.

Juranović je na Celtic Park stigao u kolovozu 2021. godine u transferu vrijednom tri milijuna eura iz poljske Legije. Škoti sada na njemu očekuju dobru zaradu, ali vjerojatno neće utržiti očekivanih 20 milijuna eura. 

Komentara 2

BE
Beba
22:17 17.01.2023.

Svaka čast autoru članka. Sigurno je bio najbolji iz zemljopisa.

DM
drazen.muhvic
17:54 21.01.2023.

Juranović odlazi na Otok? Koji? Vis? Pa i sada je na Otoku, u Škotskoj...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije