Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER VATRENOG

Službeno: Josip Juranović ima novi klub! Hrvat potpisao za hit momčad Bundeslige

Union Berlin
22.01.2023.
u 15:54

Još jedan Hrvat preselio je u Bundesligu, gotova su naklapanja u koji klub bi mogao otići

Hrvatski reprezentativni branič Josip Juranović novi je igrač Uniona iz Berlina. Bundesligaš je transfer potvrdio na svojim službenim kanalima, a hrvatski reprezentativac potpisao je višegodišnji ugovor i tako završio transfer sagu te nagađanja. Juranović je u Berlin stigao iz Celtica za odštetu od 8.5 milijuna eura, koja može iznositi i deset milijuna ako dođe do ispunjenja bonusa. 

- Dolaskom u Union ostvario se moj san. Bundesliga je vrlo intenzivna i fizički teška liga, što meni odgovara i jedva čekam zaigrati pred našim navijačima. U Unionu želim napredovati i napraviti korak više u svojoj karijeri", rekao je Juranović za web stranicu. 

 

 

Juranović je prije dolaska u Union bio u škotskom velikanu Celticu, u koji je stigao u ljeto 2021. iz poljske Legije za tri milijuna eura. Prije Legije Juranović je bio član Hajduka, u koji je došao još 2015. iz zagrebačke Dubrave. Za hrvatsku reprezentaciju odigrao je 27 utakmica i osvojio brončanu medalju na svjetskom prvenstvu u Kataru.

Standings provided by Sofascore

Komentara 2

BH
BHHrvat
19:22 22.01.2023.

Ipak je Bundesliga nama hrvatima najdraža Liga

DU
Deleted user
17:08 22.01.2023.

Ipak je crveno beli dres jako popularan među vama.Mnogo odličnih igrača Hrvata je igralo za crveno beli dres .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije