Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJA SVLAČIONICE

VIDEO Nogometaš priznao suigračima da je gay, ovako su reagirali na tu vijest

Screenshot/Adelaide United
06.10.2022.
u 11:23

- Želim s vama podijeliti nešto osobno. Ja sam nogometaš i gej sam -rekao je Cavallo u obraćanju javnosti, a uoči toga se dogodilo i obznanjenje suigračima, koje je sada Adelaide objavio na svojim društvenim mrežama.

Prije nego što je na društvenim mrežama javnosti obznanio da je homoseksualac, australski nogometaš Josh Cavallo (21) je prvo došao pred suigrače australskog prvoligaša Adelaide Uniteda kako bi im obznanio novosti.

- Želim s vama podijeliti nešto osobno. Ja sam nogometaš i gej sam -rekao je Cavallo u obraćanju javnosti, a uoči toga se dogodilo i obznanjenje suigračima, koje je sada Adelaide objavio na svojim društvenim mrežama.

Njegovi su ga suigrači u potpunosti podržali kad im je to rekao, a cijeli su proces odluke 'izlaska iz ormara' pratile i kamere pa će uskoro biti dostupan i cijeli dokumentarni film. 

- Dok sam odrastao, uvijek sam osjećao potrebu sakriti se jer me bilo sram. Budući da sam gay nogometaš, morao sam naučiti skrivati osjećaje kako bih se uklopio u kalup profesionalnog nogometaša. Odrastanje kao gay osoba i igranje nogometa bila su samo dva svijeta koja se prije nisu ukrstila. Živio sam svoj život pretpostavljajući da je to tema o kojoj se nikad neće govoriti - rekao je.

Osim suigrača su ga podržale i brojne nogometne zvijezde poput Antoinea Griezmanna, Zlatana Ibrahimovića i drugih.

 

Komentara 6

LL
lijepa_li si
14:01 06.10.2022.

kamera, dokumentarac, "iskreni" suigrači i jedan nesretni, zbunjeni, nesigurni striček. i kad bude rodil, tjst. kad bu išel u šoping po bebača, kamere će ga pratit, i svi budEJU sretni. i naravno dole, u logore, na stup srama sve koji to ne odobravaju!

TI
Tinček
13:00 06.10.2022.

I onda su svi ganuti izvadili svoje prskalice.. Kamera je snimila sretno svedočanstvo još jedne gay osobe.

Avatar Burviles
Burviles
12:54 06.10.2022.

koja gužva pod tuševima,a sapun pada !!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije