Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTRES U NYONU

VIDEO 'Ne vidim kako bi Boban mogao ući u Dinamo. Tamo neće imati čiste račune, znamo kako klub radi'

Dinamove legende i ikone HNL-a održale nogometni spektakl u Ciboni
Marko Lukunic/PIXSELL
25.01.2024.
u 11:36

Boban je, očito, jako razočaran postupkom Čeferina i smatra da je izigrao temeljna načela onoga za što bi se Uefa trebala zalagati, a to je transparentnost i poštenje te poštovanje Statuta.

Zvonimir Boban napušta Uefu. Šokantnu vijest potvrdio nam je i sam legendarni kapetan vatrenih te nam otkrio zbog čega se odlučio za taj nenadani korak.

– Razgovarao sam s predsjednikom Uefe o problemu koji se dogodio tijekom posljednjeg sastanka Uefina Izvršnog odbora u Hamburgu. Riječ je o prijedlogu o izmijeni Statuta Uefe kako bi se Čeferinu na sljedećem kongresu, 8. veljače u Parizu, omogućila nova kandidatura nakon ovog mandata koji mu je trebao biti posljednji. Nakon što sam izrazio svoju najveću zabrinutost i potpuno neslaganje s načinom i samim prijedlogom, predsjednik Čeferin mi je odgovorio da za njega ne postoji nikakav pravni niti moralno-etički problem i da će bez ikakve sumnje nastaviti s tom, po mojem mišljenju, pogubnom idejom – poručio je Boban.

Povodom tog nenadanog događaja u emisiji Večernjeg TV-a razgovarat će naši novinari Željko Janković i Karlo Ledinski. 

– Čeferin će sigurno progurati ideju da ostane na čelu u Uefe do 2031. To je razbjesnilo Zvonu Bobana jer je smatra kako je Čeferin svima radio iza leđa. Dogodilo se to prije dva mjeseca kada su imali prvi razgovor i Boban mu je tada rekao sve što misli o tome – rekao je u uvodu Karlo Ledinski. 

GALERIJA Zvonimir Boban odlazi iz Uefe zbog sukoba s Čeferinom

Dinamove legende i ikone HNL-a održale nogometni spektakl u Ciboni
1/5

– Potpuno se protivio tome jer je protivno njegovoj životnoj filozofiji. Jučer su imali sastanak na kojem su potpuno raskrstili i ta suradnja više neće moći trajati. Zvone je podnio ostavku i rekao da ne želi više raditi sa Slovencem u tim okolnostima. Boban je rekao ljudima iz Uefe da ne želi niti jedan euro odštete. Iz cijele priče je izašao potpuno neokaljan. 

– Vjerujem da Čeferin neće biti osvetoljubiv prema nama jer mu je jednako važan glas HNS-a i Marijana Kustića, tako da će nastaviti davati novce iz fonda solidarnosti za nove stadione.

VEZANI ČLANCI:

Što će Zvone Boban raditi, hoće li se uključiti u hrvatski nogomet? Koliko je realno da se postane predsjednik Dinama?

– Boban Dinamo jako voli, jednom je rekao da bi tamo bio i čistačica. U ovom trenutku ne vidim način da uđe u Dinamo jer ne bi imao čiste račune, on želi odgovarati za sve, a ne da mu netko radi iza leđa. To bi mu se događalo, što je osjetio na koži i njegov veliki prijatelj Dario Šimić – zaključio je Ledinski. 

 

Komentara 20

Avatar Purgeri
Purgeri
12:24 25.01.2024.

Pa valjda se ne ide u neku situaciju samo kad je sve savršeno i bez problema jer takve situacije nema. Boban mora jednom ući u fajt. Bilo kao predsjednik Dinama ili HNS-a i krenuti mijenjati stvari. Lako je biti na poziciji bez neke naročite odgovornosti. Evo mu sad prilike da uđe u Dinamo i spasi ga od ove krize upravljanja.

Avatar Hrvatska Banovina
Hrvatska Banovina
12:41 25.01.2024.

Kakav je to Dinamovac koji se ne bi štel mešat? Tipični. :)) Boban sad ima priliku pokazati da mu je stalo do Dinama, da ima muda i da se ne boji. Dinamu treba odlučan predsjednik koji će posložiti stvari na svoje mjesto. Previše miševa tamo kolo vodi.

Avatar Bolsonaro
Bolsonaro
12:41 25.01.2024.

Ajmo Zvone ne može se cijeli život biti u zoni komfora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije