Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Za Dinamo dali bi sve'

VIDEO Navijači utrčali na teren: Nevjerojatna atmosfera za prvi Dinamov naslov u povijesti

Navijači slave
Foto: Screenshot
1/9
29.05.2023.
u 22:40

Nevjerojatnom igrom i s tri izvrsna gola Plavi su na krilima svojih navijača došli do pobjede, a kada je utakmica završila, dvorana puna navijača ustala je u slavlju i pjesmi nakon čega su istrčali na teren

Futsal Dinamo je postao prvak Hrvatske po prvi puta nakon 11 godina svoga postojanja. Vatrenu je atmosferu stvorilo čak 5000 navijača koji su već prije utakmice popunili sva mjesta u stadionu. Nevjerojatnom igrom i s tri izvrsna gola Plavi su na krilima svojih navijača došli do pobjede, a kada je utakmica završila dvorana je eksplodirala.

Dinamo su do treće pobjede doveli golovi Postružina(11.), Perića (15.) i Novak (28.), a počasni pogodak za Olmissum zabio je Kuraja u 36. minuti. Plavi su vodili tempo utakmice i zasluženo došli do pobjede u seriji koja se igrala na tri pobjede, a Olmissum propustio priliku da se okiti i trećim naslovima.

Navijači su utrčali na teren sa zastavama i pjevali "Za Dinamo dao bi sve". U Draženovu domu slave svi koji su rožice brali i svoju ljubav Dinamu dali!

Među navijačima bila su poznata lica Hrvatskog nogometa. Tako su se tamo našli Dario Šimić, Tomislav Svetina, izbornik futsal reprezentacije Mavrović i legenda Plavih Velimir Zajec. Bio je tamo i Andrej Kramarić koji je na svome Instagram profilu objavio prizor sa tribina.

Foto: Screenshot Instagram

VEZANI ČLANCI:

Komentara 1

Avatar markoii123
markoii123
22:29 29.05.2023.

Bravo za igrače ,bravo za BBB,fantastični cijelu sezonu,i u dvorani i po suncu i po kiši. Divno je biti ovih dana Purger i dinamovac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije