Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Razveselilo ga

VIDEO Mihajloviću usred presice zasvirala pjesma "Dalmacijo"

Siniša Mihajlović (1)
Screnshot youtube
15.10.2012.
u 16:47

"Dalmacijo, moja ružo procvala, Dalmacijo, sva od zlata i bisera", zaorilo se press-centrom te nasmijalo sve prisutne

Izbornik srbijanske nogometne reprezentacije Siniša Mihajlović u Skoplju je održao konferenciju za novinare uoči sutrašnjeg susreta između Makedonije i Srbije. Taman kad je počeo govoriti o taktici, ispred njega je zazvonio nečiji mobitel.

"Dalmacijo, moja ružo procvala, Dalmacijo, sva od zlata i bisera", zaorilo se press-centrom te nasmijalo sve prisutne, a Mihajlović je kratko komentirao:

– Lijepa pjesma...

Komentara 19

VO
vordag
17:43 15.10.2012.

Nada umire posljednja.

PE
peugeot
17:49 15.10.2012.

Normalno je da ti zatrepere i srca i dusa na pomen rijeci Dalmacija! U bivsoj Jugi jedino me je Dalmacija odusevljavala i nista drugo! Zagreba, Beograda, Sarajeva, ima po cijeloj Evropi, ali Dalmacija je samo jedna, jedina, jedinstvena! Apsolutni dragulj! Treba se na njenoj predivnoj arhitekturi zahvaliti Venecijanskoj republici. I na grckoj obali (gradic, Nafpaktos) postoji njezina krasna arhitektura. Da je Dalmacija bila pod Turskom (5 vijekova) nista od tih dragulja ne bi ostalo nakon sto bi Turska najzad bila otjerana. Od "dragulja" bi ostali samo - zahodi cucavci!

Avatar Topgen
Topgen
17:36 15.10.2012.

Ne moze se ni na more ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije