Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUKOV DVOJAC

VIDEO Marko Livaja i Danijel Subašić pjevaju 'Mrzim Dinamo, srpsko ime to'

Livaja
Printscreen
06.12.2021.
u 15:22

Pojavila se jedna snimka na kojoj Livaja i Danijel Subašić u jednom noćnom klubu pjevaju spomenutu pjesmu. Nakon toga su krenuli s "i Purgera i Riječana i šakama i nogama i bocama i letvama, sve za našeg Hajduka".

Nogometaši Hajduka jučer su na Maksimiru upisali veliku pobjedu nad Dinamo (2:0) nakon čega je uslijedilo veliko slavlje.

Navijači su dočekali nogometaše Hajduka u splitskoj zračnoj luci, a slavlje se nastavili na Poljudu. Pristaše Hajduka na rukama su nosile Marka Livaju, najboljeg igrača kluba koji je protiv Dinama bio strijelac i asistent.

Livaja je pri tom s navijačima zapjevao uvredljivu pjesmu "Mrzim Dinamo, srpsko ime to".

Nakon toga na društvenim mrežama pojavila se još jedna snimka na kojoj Livaja i Danijel Subašić u jednom noćnom klubu pjevaju spomenutu pjesmu. Nakon toga su krenuli s "i Purgera i Riječana i šakama i nogama i bocama i letvama, sve za našeg Hajduka". Snimku pogledajte ovdje.

Spomenimo i da su navijači Hajduka na derbiju u Maksimiru imali veliki transparent na kojem je pisalo "Mrzin Dinamo".

05.12.2021.,Zagreb - Stadion Maksimir , 18. kolo Hrvatski Telekom Prve HNL: Dinamo - Hajduk
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Ključne riječi

Komentara 50

RE
redo
15:46 06.12.2021.

Sramite se! To vam kaže jedan Dalmatinac, navijač Hajduka. Sram vas bilo. Pozivate mene, Dalmatinca, na što? Da svoga prijatelja Danijela, purgera, napadnem šakama, bocama i nogama, u ime koga? I za koga? Kreteni!!! Proslavi pobjedu, pjevaj dalmatinske pjesme, alii ovako nešto? Ali neće vam upaliti, nećete nas, normalne ljude, trovati mržnjom. Idioti!

IS
istina00
15:35 06.12.2021.

teški primitivizam, sramotno! HNS mora na ovo reagirati i odrezati im žestoke kazne, i novčane i zabrane igranja jer ovo je poticanje na mržnju i navijačko nasilje!! kad se na idućoj utakmici potegnu bokseri, lanci i noževi, onda će se svi čuditi otkud to!!! žestoko kazniti i protjerati iz sporta ovakve poticatelje mržnje!!! 👎

PO
Povremenik
15:38 06.12.2021.

srbi pjevaju da mrze srpsko ime dinamo!??! pa tko to može shvatiti?? 😂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije