Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pogledajte slavlje

VIDEO Ludnica na Etihadu: Navijači upali na teren i napravili 'kaos' nakon posljednjeg sudačkog zvižduka

Sportklub
22.05.2022.
u 20:40

U ludoj završnici posljednjeg kola Premier Manchester City je pobjedom 3:2 na Etihadu protiv Aston Ville obranio naslov prvaka, a nakon posljednjeg sučevog zvižduka krenula je ludnica na Etihadu.

Ujednoj od najluđih završnica u povijesti prvog razreda engleskog nogometa, Manchester City je osvojio naslov prvaka Premier lige s 93 boda, jednim više od konkurenta Liverpoola, a osigurali su ga tako da su na svojem Etihadu do 76. minute gubili 2:0 protiv Aston Ville koju vodi Liverpoolova legenda Steven Gerrard, a zatim u pet minuta preokrenuli rezultat na 3:2 te tako došli do svojeg četvrtog naslova prvaka Engleske u posljednjih pet sezona.

O tome koliko je ova situacija rijetkost, najbolje govori podatak da je City posljednji put u prvenstvenoj utakmici dva gola deficita preokrenuo prije čak 17 godina, a tom preokretu su najviše pridonijele pravovremene taktičke i kadrovske izmjene Pepa Guardiole, koji je sada na brojci od 33 osvojena trofeja u trenerskoj karijeri, od kojih 11 s Man.Cityjem.

City je postigao nevjerojatan uspjeh i u 5 minuta zabio tri pogotka i od 0-2 došao na 3-2 te zasluženo slavio, a slavili su i igrači i navijači odmah nakon posljednjeg zvižduka suca tisuće navijača pohrlile su na teren i uz plave baklje i pjesmu pozdravili prvake.

>> LUDU ATMOSFERU POGLEDAJTE OVDJE.

Standings provided by SofaScore LiveScore


 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije