Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBRI DUH SVLAČIONICE

VIDEO Lovren za Večernji: U životu sam par puta bio na koljenima i znam kako je vratiti se

World Cup - UEFA Qualifiers - Group H - Croatia v Russia
Foto: ANTONIO BRONIC
1/4
16.12.2021.
u 19:33

- To je kod mene glavno. Ima mladih igrača, želim i njima pokazati da se može. Bili smo triput na koljenima u Rusiji, ali uspjeli smo.

Dejan Lovren u Zagrebu je pratio ždrijeb Lige nacija, no glavni razlog okupljanja bio je dokumentarni film "Miroslav Ćiro Blažević - Nikad ispričana priča", autora Sabahudina Topalbećirevića.

- S njim je počela jedna prelijepa priča o nogometnoj reprezentaciji Hrvatske. Toliko toga je ostvario u ime Hrvatske i ovo je najmanje što možemo ostvariti za njega - kazao je Lovren i nastavio:

- On nam je od prvog dana napravio pritisak jer je ostvario najbolji rezultat u povijesti. Svi su spominjali brončane. Uistinu je trener svih trenera. Počašćen sam što sam ovdje.

Iza nas je "luda godina", a slijedi Svjetsko prvenstvo.

- Volio bih da ponovimo ono u Rusiji. Najbitnije, kvalificirali smo se, bilo je teško, posebno u zadnjoj utakmici. Ali imamo takve momke koji imaju karakter, znanje i želju. Nadam se i vjerujem da možemo bolje, bit će to lijepa priča.

22.06.2021., Glasgow, Skotska - Hampden Park. UEFA Europsko prvenstvo 2020, skupina D, 3. kolo, Hrvatska - Skotska. Photo: Luka Stanzl/PIXSELL
Foto: Ilustracija/Luka Stanzl/PIXSELL

Jesu li ovo bile najteže kvalifikacije, obzirom na smjenu generacije?

- Iskreno, bilo je teško. Prije tog nismo ni Ligu nacija odradili kako treba. Nismo se znali nositi s Portugalcima i Španjolcima, ali evo, pokazali smo da možemo odraditi posao kako treba. Smatram da smo još daleko od naših mogućnosti, možemo puno bolje. Treba se skupiti, složiti dobru atmosferu i dati sve od sebe.

Dejan je dobri duh svlačionice.

- Podižem ekipu i kad nam ne ide. Bio sam u životu par puta na koljenima, ali nema predaje. To je kod mene glavno. Ima mladih igrača, želim i njima pokazati da se može. Bili smo triput na koljenima u Rusiji, ali uspjeli smo - zaključio je Lovren.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije