Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATSKI KUP

VIDEO Lokomotiva s igračem manje izbacila katastrofalni Osijek. Šubarić radio čuda na golu

Lokomotiva i Osijek sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a
Goran Stanzl/PIXSELL
27.02.2024.
u 17:08

U 83. minuti udarac Naila Omerovića rukom je zaustavio Marić, a sudac Kolarić je nakon duge provjere VAR-a dosudio penal. Kao i prije četiri dana, kada je otprilike u istom periodu utakmice izjednačio, penal je izveo Argentinac Ramon Mierez, no ovoga puta je junak dvoboja Šubarić zaustavio njegov udarac.

Nogometaši Lokomotive prvi su polufinalisti Hrvatskoga kupa nakon što su u četvrftinalu u Kranjčevićevoj s 1-0 (0-0) pobijedili Osijek, te tako pokvarili Osječanima 77. rođendan.  Pobjednički gol zabio je Robert Mudražija u 51. minuti, a u 86. minuti je kazneni udarac Osječanina Ramona Miereza obranio junak dvoboja vratar Zvonimir Šubarić.

GALERIJA Blijedi Osijek ispao u četvrtfinalu kupa

Lokomotiva i Osijek sastali se u 24. kolu SuperSport HNL-a
1/7

Bila je to 53. međusobna utakmica Lokosa i Osijeka, ali prva u Kupu, te je došla samo četiri dana nakon što su isti akteri u Kranjčevićevoj remizirali u prvenstvu (1-1). U prvom dijelu igralo se prečvrsto i pretvrdo, bez gotovo ijedne ozbiljnije prilike, te se iz tog perioda samo izdvaja samo pokušaj glavom braniča domaćih Branimira Kalaice u 38. minuti.

I u 51. minuti Lokomotiva je povela pogotkom Roberta Mudražije. Iz slobodnog udarca s 40-tak metara ubacio je Ivan Canjuga, Mateo Marić glavom u padu proslijedio do potpuno samog Mudražije, koji lako pogađa mrežu svog bivšeg kluba.   Osječani su nakon primljenoga gola postali puno opasniji, a u 61. minuti isključen je branič Lokomotive Albanac Jon Mersinaj zbog dva žuta kartona.Vratar Lokomotive Zvonimir Šubarić obranio je opasan šut glavom Slavka Bralića par minuta kasnije, a potom i dva udarca iz blizine Marina Prekodravca.

VEZANI ČLANCI:

U 83. minuti udarac Naila Omerovića rukom je zaustavio Marić, a sudac Kolarić je nakon duge provjere VAR-a dosudio penal. Kao i prije četiri dana, kada je otprilike u istom periodu utakmice izjednačio, penal je izveo Argentinac Ramon Mierez, no ovoga puta je junak dvoboja Šubarić zaustavio njegov udarac.  U 97. minuti je Šubarić čudesno, nogama obranio šut Antona Matkovića i odbveo Lokomotivu u polufinale. Video pogotka pogledajte OVDJE

Danas još igraju Hajduk i Varaždin, a u srijedu Dinamo - Gorica i Rudeš - Rijeka.

Komentara 3

NI
nitram
22:06 27.02.2024.

zekicu dokle ces dokazivati da trenerski posao i ti su dvaq razlivita svijeta

Avatar CUBE
CUBE
14:39 02.03.2024.

Šubašić, Šubarić, sve se oko nas vrti 🤓

PA
pajokola1
19:02 27.02.2024.

Zekiću odlazi, ako ne možeš izvući nerješeno kod osrednje ekipe kao Lokomotiva sa igračem više onda ti nemaš pojma.Dovedite Dambrauskasa i dajte mu ove igrače pa da vidiš kako se igra nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije